Devilcry1105 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 4 Şubat 2022 #1 Herkese merhaba, iPhone 7’de düğmelerle değiştir ayarı kapalı olmasına rağmen zil sesi düzeyini yandaki ses kısma-açma düğmelerinden değiştiremiyorum. Titreşim de açık ancak titreşim de olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 4 Şubat 2022
Herkese merhaba, iPhone 7’de düğmelerle değiştir ayarı kapalı olmasına rağmen zil sesi düzeyini yandaki ses kısma-açma düğmelerinden değiştiremiyorum. Titreşim de açık ancak titreşim de olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 4 Şubat 2022 #2 Bahsettiğiniz ayarın açık olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Devilcry1105 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 4 Şubat 2022 #3 rofl dedi: Bahsettiğiniz ayarın açık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Konuyu açtıktan sonra fark ettim ben de. Aslında ayar açık olmasına rağmen çalışmıyordu cihazı açıp kapatınca düzeldi. Artı 0 Eksi
rofl dedi: Bahsettiğiniz ayarın açık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Konuyu açtıktan sonra fark ettim ben de. Aslında ayar açık olmasına rağmen çalışmıyordu cihazı açıp kapatınca düzeldi.