iPhone 7'den 6S Plus'a geçilir mi?

7 Plus çok pahalı. Düşündüm ama yenilenmiş cihazdan başka almayı düşünmüyorum. EasyCep’te 5.600 lira.
O zaman 7'den geçmeye değmez bence çok eski bir telefon 6S Plus 7'ded hakeza öyle.

Zaten sırf sosyal medya için kullanıyorsanız telefonun ısısı çokta önemli değil sırf batarya için değişmiş olacaksınız ki bence değmez sırf batarya için geçmeye.

O zaman 7'den geçmeye değmez bence çok eski bir telefon 6S Plus 7'ded hakeza öyle.

Zaten sırf sosyal medya için kullanıyorsanız telefonun ısısı çokta önemli değil sırf batarya için değişmiş olacaksınız ki bence değmez sırf batarya için geçmeye.
Plus modellerinin ısı dağılımı çok daha iyi. 7’nin boyutu elim büyük olduğu için çok küçük geliyor. 7 ile 6s Plus’ın pek fazla performans farkı çok fazla değil diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Geçen aylarda EasyCep'ten bir iPhone 7 satın aldım. Cihazın performansından memnundum ancak küçük olmasından dolayı ısı dağılımının kötü olması, batarya performansının kötü olması ve ekranın küçük olmasından dolayı geçmek istiyorum. Plus olduğu için dengeli ısı dağılımı, daha büyük ekran gibi faktörler beni geçmek için düşündürdü. İkisinin de yazılım desteği aynı olduğu için mantıklı geldi. Sizce geçiş yaparsam çok fazla kaybım olur mu?

Tabii ki hayır. Güncel modelden eski modele geçmek mantıklı değil.

Tabii ki hayır. Güncel modelden eski modele geçmek mantıklı değil.
Hocam aralarında 7-8’de olduğu gibi uçurum bir fark yok diye biliyorum. Ben pil ve ısınmadan çok şikayetçiyim ondan dolayı geçmeyi düşündüm. İkisi de iOS 15’de kalan cihazlar çok bir farkları yoktur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı