iPhone 7'den A24'e geçilir mi?

Khapri

Hectopat
Daha fazla  
Babam kullanıyor da vergisiz telefondan yararlanıp değiştirsem mi diye düşünüyorum.

Şu an iPhone 7'nin 1500₺ civarında masrafı var. A24 ise vergisiz olarak yaklaşık 4000₺

Pek bir ilerleme kaydetmezsin. Hele bazı konularda gerileme de olur.
Eski bir Flagshipten yeni bir alt düzey modele geçiyorsun sonuçta.
A34 veya üstü falan olsaydı çok daha mantıklı olurdu. A34 eski döneme göre olan haleflerine göre daha üstün. A5x seviyesinde bir telefon.

Geçilir hocam. Şu anda 4000'e alabiliyor musunuz?
Daha meclis açılacak. Galiba kanun mu yasa mı artık her neyse bir şey çıkması lazım.

Ayrıca para iadesi nasıl olacak. Fiyat sepette mi düşecek? Eğer öyleyse sitelerin bunun için arayüz yapmaları lazım. Özet olarak Erdoğan açıklama yapmış olsa da hâlâ vergisiz olarak alınabilir olmasına en iyi ihtimalle bile haftalar var diye düşünüyorum

Tek endişem satıcılar ne kadar zam yapacak. Sonuçta milyonlarca öğrenci var. Kim bilir kaç tane telefon satılacak.Çok bindirmeseler bari.

Pek bir ilerleme kaydetmezsin. Hele bazı konularda gerileme de olur.
Eski bir Flagshipten yeni bir alt düzey modele geçiyorsun sonuçta.
A34 veya üstü falan olsaydı çok daha mantıklı olurdu. A34 eski döneme göre olan haleflerine göre daha üstün. A5x seviyesinde bir telefon.
Telefonun hali hazırda masrafı olmasa düşünmem de ön cam kırık ve batarya %74de. Çok anlamam ama ikinci elde 1500-2000 arası eder gibi. 1 ay önce Facebook'a koyduğumda 1400 teklif eden olmuştu. Telefonun masrafı ve ikinci el fiyatını düşününce 1000tl daha ekleyip sıfır, güncel telefona geçmek makul geliyor.

Hangi alanda gerilemeler hissedilir ki?

iPhone 7'de akıcılık mı kaldı 😀
Hâlâ iyi bence. Elime alıp kurcaladım biraz rahatsız etmedi. Bence telefonun en büyük problemi aşırı ısınıyor. Özellikle yazın hiç çekilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı