iPhone 7'den iPhone 8'e geçmeye değer mi?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün arkadaşım ile dışarıdayken telefonun aniden kapanması sonucu sıkıntı ki bu sürekli yaşadığım sıkıntılardan ve o anda telefon konusu açılınca da arkadaşım bende iPhone 8 var istersen satayım dedi ve bayağı makul bir fiyata bana geliyor iPhone 7'yi vererek, bir tek sadece bataryası sorunlu onu da değiştereceğim. (Not: 2 ya da 3 ay sonra telefonum değişecek o zamana kadar kullanmak için) Sizce değişim mantıklı mı?

Fiyatı uygunsa geçin. Bende de iPhone 7 var 6S Plus'dan geçtim çok bir fark yok arada 8 ile de o kadar fark edeceğini düşünmüyorum.

Merhaba, bugün arkadaşım ile dışarıdayken telefonun aniden kapanması sonucu sıkıntı ki bu sürekli yaşadığım sıkıntılardan ve o anda telefon konusu açılınca da arkadaşım bende iPhone 8 var istersen satayım dedi ve bayağı makul bir fiyata bana geliyor iPhone 7'yi vererek, bir tek sadece bataryası sorunlu onu da değiştereceğim. (Not: 2 ya da 3 ay sonra telefonum değişecek o zamana kadar kullanmak için) Sizce değişim mantıklı mı?
8 Plus düşünebilirsin kankam hala güzel cihaz.

8 Plus düşünebilirsin kankam hala güzel cihaz.
Dostum arkadaştan makul fiyata geldiği için bu cihazı seçtim ama sağol yinede

Kullanılamayacak durumda değilse idare ederdim ben
Sizde haklısınız gerçi ama dediğim gibi cihaz düştü kasası yamuk pil sağlığı düşük olunca ve böyle bi fırsat gelince kararsız kaldım

Fiyatı uygunsa geçin. Bende de iPhone 7 var 6S Plus'dan geçtim çok bir fark yok arada 8 ile de o kadar fark edeceğini düşünmüyorum.
yani fiyat belirtmeyeyim ancak baya uygun nerdeyse 3 te 1'i denilebilecek kadar farkları da arkası cam kablosuz sarj desteği var sürümü daha yüksek vs vs

Ne kadar vereceksiniz?
piyasası 6k 5k sağlam olanları nerdeyse 3te 1'i kadar hatta uzun lafın kısası yanında iphone 7 vereceğim için yeni batarya ile 1500 2000tl ye gelmiş olacak

Yani fiyat belirtmeyeyim ancak bayağı uygun neredeyse 3'te 1'i denilebilecek kadar farkları da arkası cam kablosuz şarj desteği var sürümü daha yüksek vs.

Piyasası 6K 5k sağlam olanları neredeyse 3'te 1'i kadar.

2-3K vereceksiniz ama üstüne kendi telefonunuzu da vereceksiniz. Bilemedim hocam ileride alacağınız telefonda bütçe sıkıntısı çekmem diyorsanız siz bilirsiniz. Şimdi bu telefonla idare edeyim telefon değişirken bütçeye ekleme yaparım derseniz bence daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı