iPhone 7'den SE 2020'ye geçiş mantıklı mı?

360388

Kilopat
Makaleler
19
Merhabalar, elektronik mağazalarında bir kampanya var. Eski iPhone cihazınızı getirdiğinizde indirim yapıyorlar. Elimdeki iPhone 7 128 GB modeli verdiğimde SE 2020 64 GB'ı 4100 liraya alabiliyorum. Nasıl bir telefondur? Bir beklentim yok. Telefonu sadece internette gezinip arama yapmak için kullanacağım, oyun oynanmayacak. Üzer mi ve kaç sene götürür?

iPhone 7'yi ikinci el olarak satıp daha uyguna alabilirsiniz SE 2020'yi. Sorunuza gelince, ben 7'den SE 2020'ye geçiş yaptım. Batarya performansı X serisi kadar güzel değil tabii ki lakin kötü olduğu da söylenemez. Çok akıcı ve hızlı bir telefon. 7 şu an sizin için hantal geliyorsa geçmenizi kesinlikle öneriyorum.

iPhone 7'yi ikinci el olarak satıp daha uyguna alabilirsiniz SE 2020'yi. Sorunuza gelince, ben 7'den SE 2020'ye geçiş yaptım. Batarya performansı X serisi kadar güzel değil tabii ki lakin kötü olduğu da söylenemez. Çok akıcı ve hızlı bir telefon. 7 şu an sizin için hantal geliyorsa geçmenizi kesinlikle öneriyorum.
Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve 7'nin bataryası ölü durumda, batarya konusunda çok bir beklentim yok zaten. Telefon kendi kendine kapanıyor, hantallaştı kısaca.
2. el piyasasına bakacağım, teşekkürler fikriniz için.

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve 7'nin bataryası ölü durumda, batarya konusunda çok bir beklentim yok zaten. Telefon kendi kendine kapanıyor, hantallaştı kısaca.
2. el piyasasına bakacağım, teşekkürler fikriniz için.
Konu başlığına cevabım ise geçilir. Bu bütçede bu İphone dururken herhangi bir androide geçmek mantıksız, bu telefon 5-6 sene götürür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı