IPhone SE 2020'den Samsung A34'e geçmek mantıklı mı?

hasanhk26

Decapat
Daha fazla  
iPhone SE 2 64 GB kullanıyorum ve batarya ve ekran küçüklüğü canımı sıkmaya başladı. iPhone SE'yi 7000 civarına satıp en fazla 3 bin koyabiliyorum bu sonuçta da Samsung A34 ve Redmi Note 12 Pro 5G çıkıyor sizce IOS'tan Android'e geçmek mantıklı mı? (Kamerayla işim olmuyor arena breakout ve PUBG Mobile oynuyorum günde 2 saat).

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone SE 2 64 GB kullanıyorum ve batarya ve ekran küçüklüğü canımı sıkmaya başladı. iPhone SE'yi 7000 civarına satıp en fazla 3 bin koyabiliyorum bu sonuçta da Samsung A34 ve Redmi Note 12 Pro 5G çıkıyor sizce IOS'tan Android'e geçmek mantıklı mı? (Kamerayla işim olmuyor arena breakout ve PUBG Mobile oynuyorum günde 2 saat).
Dolandırılmak riskini göze almak istemiyorsanız Redmi Note 12 Pro 5G almayın. O cihaz resmi olarak gelmedi, olanlar da kaçak. Sizin için A34 almak mantıklı.

iOS'tan OneUI'a geçmekte herhangi bir sorun yok. Üstte önerilen gibi az yukarıda S20 FE SD var, A34'ten daha iyi bir model. Aralarındaki fiyat farkı o kadar azken A34'ün alınabilirliği kalmıyor.

Hocam eğer performans bakımından sorun yaşamıyorsanız A34 PUBG de iyi performans vermez. Samsung S serisi de olsa oyun oynamak için iyi cihazlar değil S22 Ultra falan almadığınız sürece. Benim önerim yenilenmiş XS Max fiyat bilgim çok yok her gün arttığından.

Hocam eğer performans bakımından sorun yaşamıyorsanız A34 PUBG de iyi performans vermez. Samsung S serisi de olsa oyun oynamak için iyi cihazlar değil S22 Ultra falan almadığınız sürece. Benim önerim yenilenmiş XS Max fiyat bilgim çok yok her gün arttığından.
Umarım şakadır. Yoksa komik değil.

Android de çok kullandım bir sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum zaten kamera kullanmıyorum benim için sadece günlük kullanım önemli 1-2 saatte oyun oynarım yani bunu satıp almak mantıklı diye düşünüyorum ve S20 FE güncel kalmıyor.

IOS'tan One UI'a geçmekte herhangi bir sorun yok. Üstte önerilen gibi az yukarıda S20 FE SD var, A34'ten daha iyi bir model. Aralarındaki fiyat farkı o kadar azken A34'ün alınabilirliği kalmıyor.

Dolandırılmak riskini göze almak istemiyorsanız Redmi Note 12 Pro 5G almayın. O cihaz resmi olarak gelmedi, olanlar da kaçak. Sizin için A34 almak mantıklı.

IMEI sıkıntısı olmasa zaten almayı düşünüyordum ama çoğu yerde kaçak maalesef.

Yani az daha koyup S20 FE alırsın, A34 sadece batarya olarak üstün.

Zaten pek bir beklentim yok kamera kullanmıyorum desem yeridir sadece üste 3 bin verip alabileceğim telefon A34 olduğu için almalı mıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı