Çözüldü iPhone 7'nin şarjı neden çabuk bitiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EroAbi3322

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba neden çabuk şarjı bitiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu etkileyen birçok faktör var.

Cihaz geçmiş senelerde çıktığı için pil sağlığı çok düşük olabilir. Uygulamalar genelde RAM ve işlemci kullanımını arttırdığı için performansı etkiliyor olabilir. Ayarlar > Pil kısmından pil sağlığı kısmına göz atın.
Bunu etkileyen birçok faktör var.

Cihaz geçmiş senelerde çıktığı için pil sağlığı çok düşük olabilir. Uygulamalar genelde RAM ve işlemci kullanımını arttırdığı için performansı etkiliyor olabilir. Ayarlar > Pil kısmından pil sağlığı kısmına göz atın.

Çözüm
Bir pilin veya bataryanın 2 senelik kullanımdan sonra değiştirilmesi gerekiyor daha fazla kullanımda verimliliği çok çabuk düşer. Bunun dışında yeni gelen güncellemeler daha çok enerji tüketiyor.

Yavaş yavaş ömrü bitiyor. Ben de kullanıcısıyım, bataryayı değiştirdim. Çok uygulama mevcut olduğu için işlemci biraz ısınıyor ve pili bayağı yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar'dan Pil'e ve oradan da Pil Sağlığı'na girin, yüzde kaç gösteriyor?

bende pil durumu %100 de fakat yinede hızlı bitiyor instada dolaşmıyorum

Bilemiyorum telefonu 2.el aldım pil durumu %100 de gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…