iPhone 7'ye 3000 TL verilir mi?

Kuzenim 2 yıldır kullanıyor hiç sorun yaratmadı halada memnun ve kullanıyor teşekkür ederim boş tavsiyeniz için
Hocam kuzeniniz kullandı diye size de aynı şey olacağı ne malum? Madem tavsiye istiyorsunuz size tavsiye verenlerle dalga geçeceğinize oturup iki kez düşünün. %76 pille dalga geçtiğiniz 5 saati bile anca çıkarırsınız benden demesi

Olmayacağı ne malum tavsiye istedim ama lavubalı bir şekilde istemedim

Telefona günde 2 saat bakınca şarj bitince gelen pişmanlık hissi.
Allah razı olsun iyiki sizi dinlememişim dün telofonu %40 şarjda 16:30 da aldım 23:00 a kadar %15 e anca düştü. Şuanda 30 dakkadir telefondayim %100 den %98 e düştü.
Almak isteyenler için anlattım Apple şarjı gitmiyor diye kafalarindan kurmuşlar olaylar yukarıda anlattığım gibi
Telefon %94 pil sağlığı orjinal batarya iPhone 7 Plus

Batarya yeni ise şarjı güzel gidebilir. Özellikle Plus modeli ise, bataryası gayet büyük. Ben başlıkta yazdığı üzere iPhone 7 modeli için demiştim. 7 Plus'u bende 2 yıl kullandım, başlarda güzeldi yaklaşık 1, 1.5 sene sonra günde 2 3 kez şarja takmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…