iPhone 7'ye Jailbreak atılmalı mı?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 7 kullanıyorum ve arayüzü iOS 15 artık sıkmaya başladı. Jailbreak atıp üst sürüm gibi deneyim yaşamak istiyorum ancak çok da kararsız kaldım. Sizce Jailbreak atmalı mıyım?

Merhaba. iPhone 7 kullanıyorum ve arayüzü iOS 15 artık sıkmaya başladı. Jailbreak atıp üst sürüm gibi deneyim yaşamak istiyorum ancak çok da kararsız kaldım. Sizce Jailbreak atmalı mıyım?

iPhone 7'nin son sürümü iOS 15'dir. Jailbreak yaparak bir üst sürüme geçemezsin. Sadece iOS 15'e uyumlu Jailbreak uygulamaları kurabilirsin.

whatsapp youtube çalışıryorsa elleme kalsın ama istersen yap yükseltemessin kalır öyle bide dikkatli bricklersin yanlışlıkla çöp olur sonra

WhatsApp YouTube çalışıryorsa elleme kalsın ama istersen yap yükseltemessin kalır öyle bir de dikkatli bricklersin yanlışlıkla çöp olur sonra.

IPhone'larda brick mantığı yok, kurtarma modunu hiçbir şekilde silemezsiniz. Böyle bir durumda iTunes bağlayıp en son sürümü yükleyebilirsiniz.

Hocam yaparsam checkra1N'ya da TrollStore ile yaparım zaten WhatsApp YouTube'da çalışıyor ayrıca.

Yükleyebilirsiniz, sonrasında cydia ile iOS 16 özelliklerini Tweak'larla yükleyebilirsiniz.

IPhone'larda brick mantığı yok, kurtarma modunu hiçbir şekilde silemezsiniz. Böyle bir durumda iTunes bağlayıp en son sürümü yükleyebilirsiniz.

Yükleyebilirsiniz, sonrasında cydia ile iOS 16 özelliklerini Tweak'larla yükleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ilk başta telefonda yavaşlık,performans korkum falan vardı da kalmadı

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ilk başta telefonda yavaşlık, performans korkum falan vardı da kalmadı.

Korkunuz olmasın hocam, telefonu yavaşlatmaz. Uyumlu Tweak'ları kurduğunuz sürece problem yaşamazsınız. Telefonu kapatmamaya özen gösterin, her kapatıp açtığınızda/yeniden başlattığınızda tekrar Jailbreak atmalısınız checkrain ile.

Korkunuz olmasın hocam, telefonu yavaşlatmaz. Uyumlu Tweak'ları kurduğunuz sürece problem yaşamazsınız. Telefonu kapatmamaya özen gösterin, her kapatıp açtığınızda/yeniden başlattığınızda tekrar Jailbreak atmalısınız checkrain ile.
yani her kapandığında sıfırdan kuracam herşeyi galiba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı