IPhone 8 2025'te alınır mı?

Alınmaz tabii ki sorması bile büyük bir kusur :D

Önerdiğiniz cihazlar 6-7 bin TL.
iPhone 8 ise 3000 TL 3500 TL.
Arada dağlar var yani.
Oyun oynanmayacaksa bence alınır neden alınmasın.

Bu yıl sonu WhatsApp desteği dahi kesilecek bir telefon için neden alınmasın diye bir soru mu soruyorsun gerçekten :D

SE 2020 öneririm o bütçeye.

Beyler önerdiğiniz cihazlar 6-7 bin tl
İphone 8 ise 3000 tl 3500 tl
Arada dağlar var yani..
Oyun oynanmayacaksa bence alınır neden alınmasın
Konu sahibine bütçe sormuşuz 6-7 bin demiş zaten. Almışken daha iyisini alsın sorun yaşamasın diye uğraşıyoruz hocam.

Oyun oynamak için tatmin etmez ama sosyal medya ve günlük islerini rahat görürsün. Şöyle bir şey de var, whatsapp desteginin veya uygulama desteginin max 3-4 yil sonra biteceği gercegi. Ona göre karar verebilirsiniz.

Alınmaz tabii ki sorması bile büyük bir kusur :D

Bu yıl sonu WhatsApp desteği dahi kesilecek bir telefon için neden alınmasın diye bir soru mu soruyorsun gerçekten :D
Bu yil sonu bitmiyor, 3 4 yil sonra bitecek.

Hepinize teşekkürler, konuyu açalı bir tık uzun oldu o yüzden bütçeyi 10.000 TL'ye kadar çıkardım yeni öneriler verebilir misiniz? Birkaç tanıdık daha 8 almamamı söyledi. Bir de amacım fazla oyun değil sosyal medya elimdeki telefonda Chrome sekmelerinde bile bazen donma yaşıyorum.

Hepinize teşekkürler beyler, konuyu açalı bi tık uzun oldu o yüzden bütçeyi 10.000 TL'ye kadar çıkardım yeni öneriler verebilir misiniz? Bir kaç tanıdık daha 8 almamamı söyledi. Bir de amacım fazla oyun değil sosyal medya elimdeki telefonda chrome sekmelerinde bile bazen donma yaşıyorum.
Konu sahibine bütçe sormuşuz 6-7 bin demiş zaten. Almışken daha iyisini alsın sorun yaşamasın diye uğraşıyoruz hocam.
Teşekkürler hocam.

Hepinize teşekkürler, konuyu açalı bir tık uzun oldu o yüzden bütçeyi 10.000 TL'ye kadar çıkardım yeni öneriler verebilir misiniz? Birkaç tanıdık daha 8 almamamı söyledi. Bir de amacım fazla oyun değil sosyal medya elimdeki telefonda Chrome sekmelerinde bile bazen donma yaşıyorum.

Hepinize teşekkürler beyler, konuyu açalı bi tık uzun oldu o yüzden bütçeyi 10.000 TL'ye kadar çıkardım yeni öneriler verebilir misiniz? Bir kaç tanıdık daha 8 almamamı söyledi. Bir de amacım fazla oyun değil sosyal medya elimdeki telefonda chrome sekmelerinde bile bazen donma yaşıyorum.

Teşekkürler hocam.

Bu site yardımcı olabilir belki.

Bu bütçede sıfır telefon asla alınmaz. Normalde 8-10 bin arasında M34 vardı ki o bile 14 bin seviyelerine gelmiş durumda. Bu sebeple yeniden 2. el önereceğim ve önerdiğim model S20 FE.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı