Güncelleme almayacak maalesef bunu bilerek alın. Gündelik kullanım için işinizi görür ama oyunlarda üzer.J7 Prime 2 kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone 8 geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçiş mantıklı olur mu?
Güncelleme almayacak maalesef bunu bilerek alın. Gündelik kullanım için işinizi görür ama oyunlarda üzer.J7 Prime 2 kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone 8 geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçiş mantıklı olur mu?
Güncelleme almayacak maalesef bunu bilerek alın. Gündelik kullanım için işinizi görür ama oyunlarda üzer.
Yavaşlaması dışında bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Oyunları bilgisayardan oynuyorum.
Ne kadar yavaşlar? Kullanacağım en ağır uygulama Instagram olur.
Hocam sizi cok etkileyeceğini sanmıyorum oyun oynamadığınız sürece.
Yok hocam. Peki telefonun boyutu nasıl? Küçük telefon arıyordum da.
J7 Prime 2 kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone 8 geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçiş mantıklı olur mu?
iPhone 8 yerine SE 2020 almanı tavsiye ederim. iPhone 8'in güncellemesi bitti. SE 2020 iOS 18'e kadar güncelleme alacak.
Alınır ama son güncellemesini aldı. Yerine;J7 Prime 2 kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone 8 geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçiş mantıklı olur mu?
7000-8000₺ civarlarına iPhone 8? 5000-6000₺ civarlarına çok rahat temiz cihazlar bulunuyor.8 6000-7000-8000TL arasına satılıyor o fiyata çok daha iyi ikinci el Android amiral gemisi alırsın bence.
Alınır.
7000-8000₺ civarlarına iPhone 8? 5000-6000₺ civarlarına çok rahat temiz cihazlar bulunuyor.
Alınır.
7000-8000₺ civarlarına iPhone 8? 5000-6000₺ civarlarına çok rahat temiz cihazlar bulunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.