iPhone 8 alınır mı?

Daha fazla  
Bir telefondan pek beklentim yok, sadece alo desin ve WhatsApp'a girebilsin.
iPhone 8 hoşuma giden bir model, yenilenmiş almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
3-4 yıl daha WhatsApp Instagram vs. kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 hoşuma giden bir model, yenilenmiş almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Alınmaz. Onun yerine Samsung'a serilerine bakabilirsiniz.

Aynı fiyat android bir telefon seni daha uzun süre götürür.

Android istemiyorum 6 bin TL'ye ne var ki?

Niye Android istemiyorsunuz ne yapacaksınız iPhone ile Mac mi kullanıyorsunuz iPad mi kullanıyorsunuz Apple ekosistemi için mi alıyorsunuz başka bir mantığı yok çünkü hani o fiyata çok giriş seviye sıfır Android alabilirsiniz fakat sadece WhatsApp'ta falan takılabilirsiniz Android'lerin 2. el piyasasını ise bilmiyorum ama yerinizde olsam bakardım. iPhone alacağım diye fi tarihinden telefon alacaksan o fiyata buyur al başka iPhone telefon yok zaten sormanın bir anlamı da yok iPhone bakıyorsan o fiyata. 5 kuruş etmeyecek telefonlar iPhone XR ve aşağısı.

iPhone 8 kasasında iPhone SE 2020 ve SE 2022 var. Yenilenmiş uygun oluyor.

iPhone 8 kasasında iPhone SE 2020 ve SE 2022 var. Yenilenmiş uygun oluyor.

11 Almaya karar verdim

Niye Android istemiyorsunuz ne yapacaksınız iPhone ile Mac mi kullanıyorsunuz iPad mi kullanıyorsunuz Apple ekosistemi için mi alıyorsunuz başka bir mantığı yok çünkü hani o fiyata çok giriş seviye sıfır Android alabilirsiniz fakat sadece WhatsApp'ta falan takılabilirsiniz Android'lerin 2. el piyasasını ise bilmiyorum ama yerinizde olsam bakardım. iPhone alacağım diye fi tarihinden telefon alacaksan o fiyata buyur al başka iPhone telefon yok zaten sormanın bir anlamı da yok iPhone bakıyorsan o fiyata. 5 kuruş etmeyecek telefonlar iPhone XR ve aşağısı.

Hocam kamerası için alacağım iPhone 11'e karar verdim iki seçenek var ya Redmi 12 ya da iPhone 11.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı