iPhone 8 batarya önerisi

Abdulkadir025

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iPhone 8 cihazım var pil sağlığı %74. Neni idare ediyor durduk yere kapanma vs yok ama telefonun performansını etkiliyor bu yüzden bataryayı değişmek istiyorum. Daha önce cihazın içi asla açılmadı tornavida değmedi orijinal batarya taktırmayı düşünüyordum yetkili teknik servise fakat 650 TL gibi bir fiyat söylediler. Bütçem yeterli değil o yüzden taktırmayacağım maalesef. Öneriniz var mı? Uzun vadede bile beni üzmeyecek bir batarya olmalı.

Uzun vadede sizi üzmeyecek tek batarya orijinal bataryadır.
Diğer bataryalarda bir süre sonra performans düşüşü görülür. Kiminde 6 ayda kiminde 1 yılda.

Beklentinizi düşük tutaraktan şu 4 yan sanayi markayı öneririm: Deji, Rova, Baseus, Fppro.

Arkadaşlar merhaba iPhone 8 cihazım var pil sağlığı %74. Neni idare ediyor durduk yere kapanma vs yok ama telefonun performansını etkiliyor bu yüzden bataryayı değişmek istiyorum. Daha önce cihazın içi asla açılmadı tornavida değmedi orijinal batarya taktırmayı düşünüyordum yetkili teknik servise fakat 650 TL gibi bir fiyat söylediler. Bütçem yeterli değil o yüzden taktırmayacağım maalesef. Öneriniz var mı? Uzun vadede bile beni üzmeyecek bir batarya olmalı.

8 Plus modelinin orijinal bataryaları zor bulunuyor iken bu telefonun bataryasını bulmak bile işkencedir. Tavsiyem yeni telefon almanız diyeceğim fakat arkadaşlar haha atacağı için önermiyorum :D. Ama piyasada dolanan bataryaların neredeyse hepsi Çin malı. Serviste var oradan yaptırın mecbur.

8 Plus modelinin orijinal bataryaları zor bulunuyor iken bu telefonun bataryasını bulmak bile işkencedir. Tavsiyem yeni telefon almanız diyeceğim fakat arkadaşlar haha atacağı için önermiyorum :D. Ama piyasada dolanan bataryaların neredeyse hepsi Çin malı. Serviste var oradan yaptırın mecbur.
Cihaz daha 4 yıllık ömrü olan bir İPhone size İPhone 6 bataryası sormadım yorumunuz için teşekkür ederim yine de

Cihaz daha 4 yıllık ömrü olan bir iPhone size iPhone 6 bataryası sormadım yorumunuz için teşekkür ederim yine de

Hocam bende bir iPhone kullanıcısıyım. Şirket reklamı yapmadığım için veya sponsorluğum olmadığı için maalesef gördüğümü anlatmam gerek. İstanbul'da dolaşmadığım servis kalmadı iPhone 8 Plus için. Hepsi de orijinal olduğunu söylüyor. Ama bilen birisine verseniz gerçekten ağırlığından bile anlaşılır. En sonunda 12 Pro aldım. Ben istemez miyim şu ekonomi içinde elimizdeki ile idare etmeyi.

yıllardır iphone kullanırım hep orjinal takıntılığı vardı çok para veriyordum ama artık yeter dedim çok para veröeye gerek yok orjinala yakın batarya araştırdım ve rova batarya aldım çok iyi memnum kaldım tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı