Çakma taktırtma düzgün bir yere taktırt. Taktırtmadan önce True Tone ve Touch ID çalışacağının garantisini al. Eğer bu ikisi gideceğini söylüyorsa veya riskli diyorsa oraya yaptırtma düzgün bir usta değildir. Ekran piyasasını bilmiyorum.Arkadaşlar iPhone 8 telefonum yere düştü. Ekranım kırıldı. Çakmasını kaça yaparlar?
Çakma taktırtma düzgün bir yere taktırt. Taktırtmadan önce True Tone ve Touch ID çalışacağının garantisini al. Eğer bu ikisi gideceğini söylüyorsa veya riskli diyorsa oraya yaptırtma düzgün bir usta değildir. Ekran piyasasını bilmiyorum.
Çıkma ekran dediğimiz olayı biliyor musun kardeşim? Heh ondan takacaklar işte.Orijinal ekran yetkili servis dışında hiçbir yerde bulunmaz anca çıkma takılabilir ancak telefon artık satılmadığından o da mümkün değil anca a kalitede bir ekran takarlar.
Çıkma ekran dediğimiz olayı biliyor musun kardeşim? Heh ondan takacaklar işte.
Pardon kardeşim şu aralar 12 saat çalışıyorum. Yorgunluk.Yorumumu okumadan yorum yapmaya çalışıyorsun gerçekten bu forumun geldiği hale üzülüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.