iPhone 8 için iOS 14 yüklemek

Bence en az bir güncelleme bekleyin çok önemli bir açık/bug olursa geri dönüşünüz zor olabilir.

Onun dışında telefonunuz destekliyor performans sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.

8’In daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor.

882F2EEF-B318-4B94-BF64-F55428A0ABA5.png

Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor.

8’in daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor.
Eki Görüntüle 671872
Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor.
Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu.

Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu.
Hocam o sanırım artık gelmiyor. Zaten daha iyi oldu eğer böyle olduysa. Geçmek istemeyenler rahatsız olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı