Su altında çekim yapmak

ucserin

Kilopat
Yakın tarihte mısıra gideceğiz arkadaşlarımla. Denizde su altı dalışı vs yapacağız. Yaparken de görüntü almak istiyorum. Bunu telefonla yapabilir miyim ekstra bir koruyucu ekipman vs alarak. Veya uygun fiyatlı su altında çekim yapmak için kamera önerebilir misiniz?

Yakın tarihte mısıra gideceğiz arkadaşlarımla. Denizde su altı dalışı vs yapacağız. Yaparken de görüntü almak istiyorum. Bunu telefonla yapabilir miyim ekstra bir koruyucu ekipman vs alarak. Veya uygun fiyatlı su altında çekim yapmak için kamera önerebilir misiniz?

Bu tarzda bir kılıf alsam işe yarar mı?

Bu tarzda bir kılıf alsam işe yarar mı?

Evet telefon ile yapabilirsiniz ama koruyucu almalısınız 2000TL'ye bir koruyucu alırsanız güvenli olur ucuz bir şey almayın.

Bunlardan al geç. Kamera almaya kalksan en kötü 15 bin lira verecen. Yapacağın çekim 1 kere 2 kere.

1762703061742.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı