iPhone 8 için kablolu kulaklık önerisi

namivinka

Hectopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air / PS5
Arkadaşlar selam. Başlıkta dediğim gibi iPhone 8 için kablolu kulaklık almak istiyorum ama dönüştürücüm yok ve orijinal EarPods çok pahalı. Bana fiyatı çok pahalı olmayan lightning girişli kulaklık önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz baktım da orijinal dönüştürücüye 90 lira falan. Çakma dönüştürücüler çok kötü. Cızırtı kopma oluyor, kullanamazsın.
Orijinal dönüştürücü alacağına da TWS Bluetooth kulaklık alsan daha mantıklı olur ama tercihine bağlı. JBL C100 + orijinal dönüştürücü de yapabilirsin.

Arkadaşlar selam. Başlıkta dediğim gibi iPhone 8 için kablolu kulaklık almak istiyorum ama dönüştürücüm yok ve orijinal EarPods çok pahalı. Bana fiyatı çok pahalı olmayan lightning girişli kulaklık önerebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Sıfır birinci nesil earpods alabilirsin aslında, aylık 50 tl taksitle pek can acıtmıyor. Ben aldım zamanında Turkcellden çok güzel. 2 yıl oldu hala tertemiz ses veriyor. Ama imkanım yok dersen bilemiyorum, çok fazla kulaklık eskittim ama hepsi aynı. Belli bir bütçenin üstüne çıktıktan sonra inanki her türlü kulaklık aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı