Kadir2580
Zeptopat
Daha fazla
Hayırlı ramazanlar iPhone 8 cihazım ile Samsung Galaxy S10'u takas etmeyi düşünüyorum. Takas başa baş olacaktır, üste para vermeyeceğim ve almayacağım.
Detaylar şu şekilde.
Her iki cihazında kutusu ve faturası mevcut.
Her iki cihazında çalışmayan aksamı yok.
Her iki cihazda orijinal sadece iPhone 8 yan sanayi Apple marka batarya ile pil değişimi sağlanmış.
iPhone 8 64 GB iken Samsung Galaxy S10 128 GB depolama alanına sahip.
Kamera pil ekran boyutu detayları zaten ortada. Şunu da belirteyim sürekli olarak film ve dizi izleyen birisiyim, aynı sıkılıkta oyun da oynarım. Özellikle PUBG Mobile.
Ek olarak iPhone 8 ahize sesinde cızırtı problemi var. Sizce ben bu takası yapmalı mıyım, mantıklı mı?
Hangi cihaz beni akıcı bir şekilde uzun yıllar götürür, oyunlardaki performansı daha iyi olur? Samsung Galaxy S10 ne de olsa Android bir cihaz. Ne kadar daha akıcılığını korur?
(Uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım)
Detaylar şu şekilde.
Her iki cihazında kutusu ve faturası mevcut.
Her iki cihazında çalışmayan aksamı yok.
Her iki cihazda orijinal sadece iPhone 8 yan sanayi Apple marka batarya ile pil değişimi sağlanmış.
iPhone 8 64 GB iken Samsung Galaxy S10 128 GB depolama alanına sahip.
Kamera pil ekran boyutu detayları zaten ortada. Şunu da belirteyim sürekli olarak film ve dizi izleyen birisiyim, aynı sıkılıkta oyun da oynarım. Özellikle PUBG Mobile.
Ek olarak iPhone 8 ahize sesinde cızırtı problemi var. Sizce ben bu takası yapmalı mıyım, mantıklı mı?
Hangi cihaz beni akıcı bir şekilde uzun yıllar götürür, oyunlardaki performansı daha iyi olur? Samsung Galaxy S10 ne de olsa Android bir cihaz. Ne kadar daha akıcılığını korur?
(Uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım)
Son düzenleyen: Moderatör: