iPhone 8 Kullanırken Lag Yaşayan Var mı?

Yer
Zürich/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
iPhone 8 kullanip, benim gibi arada nadiren uygulamalardan cikarken bir anlik FPS düsmesi, ya da animasyon iptali yasayan arkadaslar var mi merak ediyorum.

Tam olarak nasil anlatilir bilmiyorum ama, örnegin App Store'da bütün güncellemeleri yaptiriyorum, hepsi bitince home tusuna basiyorum ve bir anlik animasyon olmadan ana ekrana geliyorum (1 saniye falan sürüyor). Benim icin büyük bir sorun degil ama yazilimla mi yoksa donanimla mi alakali merak ediyorum.

iOS 12.4
iPhone 8 64GB

iPhone 8 kullanip, benim gibi arada nadiren uygulamalardan cikarken bir anlik FPS düsmesi, ya da animasyon iptali yasayan arkadaslar var mi merak ediyorum.

Tam olarak nasil anlatilir bilmiyorum ama, örnegin App Store'da bütün güncellemeleri yaptiriyorum, hepsi bitince home tusuna basiyorum ve bir anlik animasyon olmadan ana ekrana geliyorum (1 saniye falan sürüyor). Benim icin büyük bir sorun degil ama yazilimla mi yoksa donanimla mi alakali merak ediyorum.

iOS 12.4
iPhone 8 64GB
Yazılımı donanımı bilemiyorum. Ama servise göndermek en mantıklı seçenek.

Yazılımı donanımı bilemiyorum. Ama servise göndermek en mantıklı seçenek.

Benim icin kesinlikle servislik bir durum degil, öyle kurcalayinca bulunacak bir sey de degil zaten. Arada bir sansa bala oluyor, belki baskalari da rastgelmistir diye düsündüm. Dedigim gibi, büyük bir rahatsizlik degil sadece göz o animasyona cok alisinca bir anlik drop yemis gibi oluyorum bazen. Belki iOS 13 ile kökten cözülür.

iPhone 7 ve 8 kullandım 8 i hala kullanıyorum daha önce pek böyle bir şey yaşamadım belki de farketmedim ancak sizde sürekli yaşanıyorsa bir Apple servise gidin derim iyice incelerler telefonu donanım veya yazılım açısından
Ayrıca Zorlu Apple servisi oldukça hızlı ve ilgili

Benim icin kesinlikle servislik bir durum degil, öyle kurcalayinca bulunacak bir sey de degil zaten. Arada bir sansa bala oluyor, belki baskalari da rastgelmistir diye düsündüm. Dedigim gibi, büyük bir rahatsizlik degil sadece göz o animasyona cok alisinca bir anlik drop yemis gibi oluyorum bazen. Belki iOS 13 ile kökten cözülür.
Yazılımla alakalı olabilir. İphone 8 gibi bi tellefonda böyle bi donma olmamalı.

Böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Restore yaptınız mı?

Ilk aldigim zaman 5S'ten 8'e gecmek icin iTunes'da yedek alip 8'e atmak istemistim. 5S'ten bir türlü yedek alinmayinca iCloud'a yedekleyip 8'de de direkt iCloud'dan cektim yedekleri. O gün bu gündür hala ayni sekilde kullaniyorum, hic restore etme geregi de duymadim. Ancak ayni sekildeki sorunu restore edip temiz kurulum yaparak cözdügünü söyleyenler de var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı