iPhone 8 Plus alınır mı?

furkan1878

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 4.000-4.500 bütçem var bütün gereksinimlerimi karşılayacak telefon alacağım. (2. el sıfır fark etmez). Aklımda iPhone 8 Plus var 2.el bir şekilde. Adam 4000 lira istiyor. 8 Plus 2021 için kullanılabilir bir telefon mu? Başka önerebileceğiniz telefon markalarına açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4500 TL'ye XR bulabilirseniz daha sağlıklı olur.
8 Plus hala güzel ve kullanılabilir fakat neredeyse aynı bütçede XR bulunursa daha iyi olur.

Elimde 4.000-4.500 bütçem var bütün gereksinimlerimi karşılayacak telefon alacağım. (2. el sıfır fark etmez). Aklımda iPhone 8 Plus var 2.el bir şekilde. Adam 4000 lira istiyor. 8 Plus 2021 için kullanılabilir bir telefon mu? Başka önerebileceğiniz telefon markalarına açığım.

O para verilmez 8 Plus cihazına.
Herhalde sıfır kutulu falan başka açıklaması olamaz :D

A52 öneririm Android tarafında, eğer bulabilirseniz yurt dışı OnePlus 8'de olabilir.

O para verilmez 8 Plus cihazına.
Herhalde sıfır kutulu falan başka açıklaması olamaz :D

A52 öneririm Android tarafında, eğer bulabilirseniz yurt dışı OnePlus 8'de olabilir.

Hocam Şanlıurfa'da yaşıyorum. Burada OnePlus 8 yurt dışı sandığından daha ucuz. A52 kullanan arkadaşlarım var onlarda bunu önerip duruyor. A52-8 Plus-XR arasında kaldım

8 Plus hala alınabilir, çok güzel bir cihaz ama 4000 lira vermek bence mantıklı değil.
3500 TL'ye temiz bulursanız o zaman belki.
Bütçenin biraz üstünde SE 2020 var ondan çok daha önde olan.

4500 TL bütçeye ise A52 daha mantıklı bir seçenek.

8 Plus hala alınabilir, çok güzel bir cihaz ama 4000 lira vermek bence mantıklı değil.
3500 TL'ye temiz bulursanız o zaman belki.
Bütçenin biraz üstünde SE 2020 var ondan çok daha önde olan.

4500 TL bütçeye ise A52 daha mantıklı bir seçenek.

Hocam Android konularında paraya takılmıyorum. Burada yurt dışı modelleri yarı fiyatlı.

Hocam Android konularında paraya takılmıyorum. Burada yurt dışı modelleri yarı fiyatlı.

Hocam o zaman S20 FE SD alabilirseniz alın rahatınıza bakın :D

iPhone tarafında SE 2020 öneririm ancak bütçenin biraz üstünde.
Bana kalırsa bu bütçede Android cihaz almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı