Donanımı güncellemeyle arttıramazlar.Hocam ben daha farklı bir bakış açısı sağlayacağım. 5000 TL android olan cihazlardan daha iyi olabilir lakin İOS sürüm olarak Apple'nin bir sonraki mezarlığında yer alacak olan telefonları İphone 7 plus 8 ve 8 Plus. Bunu da düşünmek lazım. A52 kaç sene güncelleme almaya devam edecek 8 Plus kaç sene güncelleme alacak? Bütçeniz nedir?
2. el iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Nasıl ve nelere dikkat etmeliyim veya hangisi alınır ne kadara?
Donanımdan bahsetmiyorum ki hocam. Yazılımdan bahsediyorum, kasma donma vs.Donanımı güncellemeyle arttıramazlar.
iPhone 8 Plus donanım olarak da üstün, yazılım olarak da.Donanımdan bahsetmiyorum ki hocam. Yazılımdan bahsediyorum, kasma donma vs.
En az 2-3 yıl gider 8 Plus.Hocam ben daha farklı bir bakış açısı sağlayacağım. 5000 TL android olan cihazlardan daha iyi olabilir lakin İOS sürüm olarak Apple'nin bir sonraki mezarlığında yer alacak olan telefonları İphone 7 plus 8 ve 8 Plus. Bunu da düşünmek lazım. A52 kaç sene güncelleme almaya devam edecek 8 Plus kaç sene güncelleme alacak? Bütçeniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.