iPhone 8 Plus alınır mı?

5000 TL'den pahalıya satılan A52 ve M52 modellerinden de donanım ve performans olarak daha iyi 8 Plus.

Kameraya gelirsek düşük ışıkta A52 daha iyi. Gündüz çekimleri benzer. Iphone 8 daha doğal renkte çekiyor, A52 ise daha doygun ve canlı çekiyor. Video konusunda da Iphone 8 modeli 4k 60 FPS destekliyor. M52 modelinden de daha iyi kameraya sahip 8 Plus.

Hocam ben daha farklı bir bakış açısı sağlayacağım. 5000 TL android olan cihazlardan daha iyi olabilir lakin İOS sürüm olarak Apple'nin bir sonraki mezarlığında yer alacak olan telefonları İphone 7 plus 8 ve 8 Plus. Bunu da düşünmek lazım. A52 kaç sene güncelleme almaya devam edecek 8 Plus kaç sene güncelleme alacak? Bütçeniz nedir?

Hocam ben daha farklı bir bakış açısı sağlayacağım. 5000 TL android olan cihazlardan daha iyi olabilir lakin İOS sürüm olarak Apple'nin bir sonraki mezarlığında yer alacak olan telefonları İphone 7 plus 8 ve 8 Plus. Bunu da düşünmek lazım. A52 kaç sene güncelleme almaya devam edecek 8 Plus kaç sene güncelleme alacak? Bütçeniz nedir?
Donanımı güncellemeyle arttıramazlar.

En az 2-3 yıl gider 8 Plus.
Eylül 2022'de 6S'lerin desteği kesilir tahminimce.
2023'te 7'ler.
2024'te 8'ler.
1 yıl da son sürümle idare etse 2025'i rahat geçirir, 2026'yı zorlar pil sağlığı iyiyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı