iPhone 8 Plus alınır mı?

Bütçe
7000
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba 8 Plus cihazını çok seviyorum alınır mı? Yoksa onun yerine X falan alınır mı? Sadece konu üzerinden cevap verirseniz sevinirim iOS istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside güncelleme almıyor artık sana kalmış bu durumda.

Merhaba 8 Plus cihazını çok seviyorum alınır mı? Yoksa onun yerine X falan alınır mı? Sadece konu üzerinden cevap verirseniz sevinirim iOS istiyorum.

iOS güzel hoşta güncellemesi yok seri olması güzel fakat yeni gelen donanım güncellemelerini alamadıktan sonra telefon 2 sene sonra iPhone 6 gibi muammele görür bence XRlara bak.

Sizin yerinizde acele etmem mutlaka para biriktirmemi bekleyip bir yerde çalışıp üstüne para koyup 11 veya 12 alırım. Yine de size kalmış karar. 8 serisi artık güncelleme almayacak eski telefonlar.

Bu telefonu en az 4-5 sene daha kullanabileceksiniz,o yüzden alınabilir.

O cihazı nasıl 4-5 sene kullanabilecek anlatır mısın?
Tabii,telefonu güncelleme desteği kesildiği anda atmamız gerekmiyor çünkü arada bir de uygulamaların kullanım süresi oluyor.Bir iPhone'u kullanamadığınız zaman veya emekli olması gerektiğini anladığınız zaman uygulamaların artık o iPhone'un almış olduğu son yazılım güncellemesinin bir üstünü şart koştuğu zaman oluyor,yani yaygın uygulamalar ne zaman iOS 17 istemeye başlarsa,ne zaman güncel yazılımı şart koyar hale gelirse o zaman evet,bu telefon kullanılamaz ya da kullanılması iyice zor duruma gelir.

Bu 4-5 senelik süreçte de uygulamalar iyice güncellenecek ve tahminen yavaş yavaş iPhone artık bu uygulamaları açmakta zorlanacak.Fakat ben en azından 4 sene kadar daha bu telefonun hala iş görebileceğini düşünüyorum,evet yaşı gereği bazı durumlarda telefon kullanıcıyı kısıtlayacak ancak temel şeyleri bu telefon en az daha 4 sene yapabilecek bence.En azından eskittiğim ve hala kullanıcısı olduğum iPhone 4S ve iPad 2'den tecrübe ettiğim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…