iPhone 8 Plus alınır mı?

Bütçe
7000
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba 8 Plus cihazını çok seviyorum alınır mı? Yoksa onun yerine X falan alınır mı? Sadece konu üzerinden cevap verirseniz sevinirim iOS istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 8 Plus cihazını çok seviyorum alınır mı? Yoksa onun yerine X falan alınır mı? Sadece konu üzerinden cevap verirseniz sevinirim iOS istiyorum.

iOS güzel hoşta güncellemesi yok seri olması güzel fakat yeni gelen donanım güncellemelerini alamadıktan sonra telefon 2 sene sonra iPhone 6 gibi muammele görür bence XRlara bak.

Sizin yerinizde acele etmem mutlaka para biriktirmemi bekleyip bir yerde çalışıp üstüne para koyup 11 veya 12 alırım. Yine de size kalmış karar. 8 serisi artık güncelleme almayacak eski telefonlar.

Bu telefonu en az 4-5 sene daha kullanabileceksiniz,o yüzden alınabilir.

O cihazı nasıl 4-5 sene kullanabilecek anlatır mısın?
Tabii,telefonu güncelleme desteği kesildiği anda atmamız gerekmiyor çünkü arada bir de uygulamaların kullanım süresi oluyor.Bir iPhone'u kullanamadığınız zaman veya emekli olması gerektiğini anladığınız zaman uygulamaların artık o iPhone'un almış olduğu son yazılım güncellemesinin bir üstünü şart koştuğu zaman oluyor,yani yaygın uygulamalar ne zaman iOS 17 istemeye başlarsa,ne zaman güncel yazılımı şart koyar hale gelirse o zaman evet,bu telefon kullanılamaz ya da kullanılması iyice zor duruma gelir.

Bu 4-5 senelik süreçte de uygulamalar iyice güncellenecek ve tahminen yavaş yavaş iPhone artık bu uygulamaları açmakta zorlanacak.Fakat ben en azından 4 sene kadar daha bu telefonun hala iş görebileceğini düşünüyorum,evet yaşı gereği bazı durumlarda telefon kullanıcıyı kısıtlayacak ancak temel şeyleri bu telefon en az daha 4 sene yapabilecek bence.En azından eskittiğim ve hala kullanıcısı olduğum iPhone 4S ve iPad 2'den tecrübe ettiğim bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı