iPhone 8 Plus alınır mı?

igcmli

Kilopat
Samsung s 10'umun ekranı bozuldu iPhone 8 Plus'a geçmeyi düşünüyorum. 8-10'a yenilenmiş iyi kondisyonda var. Çok bir beklentim yok işimi görsün yeter. Aklıma takılan tek şey Apple da eski cihazlar yavaşlatılıyormus, kasıyormuş gibi şeyler duymuştum zamanımda. Sizce alırsam batarya ve kasma konusunda çok sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya ve kasma konusunda sorun yaşarsın evet. Değiştirmek istersen de piyasada bulunmadığından sıfır bataryasını bulamazsın. Ayrıca WhatsApp gibi genellikle kullanacağın uygulamaların desteği yakında kesilecek. Bence alınmaz. Onun yerine fiyatına muadil sıfır/2. el Android bir telefon bakabilirsin.

Bütçenizi tam bilmiyorum ama 8000-6000 arası S21+ yok Snapdragon istiyorum derseniz de azıcık arttırır S22 alırsınız uzun sürede götürür sizi çok da kullanmayacagınızı belirtmişsiniz ama ben sadece söylemek için diyeyim oyun içinse X6 Pro alabilirsin bazı yerlerden kısılıp ekran ve işlemciye yönelmiş bir model oyun için alan kullanıcılar çoğunlukla memnun X6 Pro'dan ama kamera ve pil ömrü için Samsung öneririm.
Not: Yurt dışı cihazlardan uzak durun her ne kadar sıfır olsa da kayıt etmek için çok zor olabiliyor.

Bütçe sıkıntı değil zaten şu an almayacağım yaza doğru iPhone 8 kasasına biraz sempati besliyordum o yüzden heveslendim zaten o olmazsa S22'ye yönelirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı