iPhone 8 Plus için 3400 mAh Deji batarya alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Aslında bataryayı bugün sipariş verdim lakin yine de konu açmak istedim. Normalde iPhone 8 Plus bataryaları 2650 mAh olluyor, fakat burada kapasitesinin arttırılıp 3400 MAh'a çıkarıldığı söyleniyor. Arada çok bir fiyat farkı olmadığından denemek istedim, peki bir uyumluluk sorunu veya kullanımda herhangi bir sorun çıkarır mı? Ayrıca 3400 mAh farkı da hissedilir mi? Hedefim 2023 yazına kadar idare etmesi.
Link

İfadeler: T21
Deji bataryalarının iphone bataryalarının yan sanayilerinin arasında en kalitelisi olduğunu düşünüyorum. Bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

6S cihazımda Deji batarya var 1 sene üstünde kullanıyorum pil sağlığı %100 gösteriyor ama biraz hızlı bitiyor. Oyunlarda biraz ısınıyor

Kendim kullanmadım ama Deji bataryanın iyi oldugu yönünde çok yorum gördüm mAh degeri yükseltilmişse etkisi illaki belli olur.

Yan sanayiyse iPhone gibi bir telefonun orjinalliğini bozmayın ters tepiyor.

Ben Baseus marka 3400 mah olanını 7 Plus için almıştım, gayet güzeldi. Baseus, Deji'den daha bilindik, evrensel ve kaliteli bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…