iPhone 8 Plus için iOS 12 vs. 16

Yusufzi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ablam kendisine yeni telefon alacak, bana da eskisi olan iPhone 8 Plus bana verecek. Telefonu sıfırlayacağım, sıfırladıktan sonra iOS 16 geçersem performans düşüklüğü olur mu? Olursa iOS 12 kullanacağım.

Uygulamalar yeni sürüm gerektirmiyorsa bence değiştirmene gerek yok ama yenilik istersen değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ablam kendisine yeni telefon alacak, bana da eskisi olan iPhone 8 Plus bana verecek. Telefonu sıfırlayacağım, sıfırladıktan sonra iOS 16 geçersem performans düşüklüğü olur mu? Olursa iOS 12 kullanacağım.
Güncellemek demek telefonun yavaşlaması demek. Eğer sıkıntın yoksa şuan güncellenmemesi tarafındayım.

iOS 12-13-15 telefona oldukça uygun. 14'ü yüklemedim, atladım. 16'yı da son ana kadar yüklemeyi düşünmüyorum çünkü çok bug var. Eğer sorun olmaz tüm buglara rağmen kullanırım çünkü iOS 15 gerektiren uygulamaları kuramam diyorsan kur gitsin.

Kullandığınız uygulamalar iOS 12'yi destekliyor ise kullanabilirsiniz ama yenilik ve güvenlik açığı vs. olmasın derseniz iOS 16 öneririm.

Kullandığınız uygulamalar iOS 12'yi destekliyor ise kullanabilirsiniz ama yenilik ve güvenlik açığı vs. olmasın derseniz iOS 16 öneririm.
Kanka şimdi ios 12 varken sabit 60 fps alıyor pubg de ios 16 kurmak istiyorum hoş edici özellikler var ama kurarsamda fps düşer diye korkuyorum yoksa destekliyor 16 yı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı