karisikbirinsan
Centipat
2020 yılına girmemize az bir süre kaldı. Seneye bu zamanlar; ağustos, eylül gibi aylarda iPhone 8 Plus alınır mı?
Bu soruyu sene yanıtlamak gerek fiyatlar yeni modeller 8 PLUS 'ın alacağı güncellemelere bağlıdır.2020 yılına girmemize az bir süre kaldı. Seneye bu zamanlar; ağustos, eylül gibi aylarda iPhone 8 Plus alınır mı?
İsterseniz düzenleyin yazınızıBu soruyu sene yanıtlamak gerek fiyatlar yeni modeller 8 PLUS 'ın alacağı güncellemelere bağlıdır.
3. yılı olacak.Hayır, 2020 yılında 4. senesi olacak 8 Plus'un, aynı fiyat bandına çok daha iyi Android telefonlar bulabilirsiniz.
Ben de android kullanıyorum fakat bir süreden sonra kasma ve performans kaybı başlıyor.Birde hiç iOs kullanmadım o istekte var.Seneye görüşürüz o zaman..Hayır, 2020 yılında 4. senesi olacak 8 Plus'un, aynı fiyat bandına çok daha iyi Android telefonlar bulabilirsiniz.
Hangi cihazı kullanıyorsunuz?Ben de android kullanıyorum fakat bir süreden sonra kasma ve performans kaybı başlıyor.Birde hiç iOs kullanmadım o istekte var.Seneye görüşürüz o zaman..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.