iPhone 8 Plus Sim Okuyucusu Tamir Ettirilebilir mi?

labile1392

Centipat
İPhone 8 Plus cihazımın sim yuvasına hattı düşürdüğüm için o anın verdiği tedirginlikle tel ile sim kartı çıkardım ama sim yuvasını çöp ettim. Hiçbir sim kartı okumuyor, garantisi bitti ve güvenilir bir kaç yer "anakart" işlemi olduğu için yapmayız diyorlar, ne yapmalıyım ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
İPhone 8 Plus cihazımın sim yuvasına hattı düşürdüğüm için o anın verdiği tedirginlikle tel ile sim kartı çıkardım ama sim yuvasını çöp ettim. Hiçbir sim kartı okumuyor, garantisi bitti ve güvenilir bir kaç yer "anakart" işlemi olduğu için yapmayız diyorlar, ne yapmalıyım ben?
Merhaba, anakartın tamamına müdahale edilmesi gerekmiyor. Bozulan sim kart yuvasını değiştirmeleri yeterli olacaktır. Eğer istanbul'da oturuyorsanız, Zorlu center veya Akasya AVM'de bulunan repair centerlar, size yardımcı olacaklardır. Eğer bu seçeneğe sahip değilseniz, bu işi yapacak bir telefon servisi bulabilirsiniz. (Lütfen güvenilir bir servis bulun, ne olduğu belirsiz servisler telefonunuza daha fazla zarar verebilirler)

Büyük ihtimal baseband ic denilen entegre de sorun var. Sim yuvası değil de genellikle bu entegre bozuluyor. Sana servis önerebilirim,işlerini gayet iyi yapıyorlar daha önce bir kaç cihazımı tamir ettiler. Protech Bilgisayar bilgi almanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı