iPhone 8 Plus ve Apple Watch Series 6 eşleşmiyor

Brk993

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
iPhone 8 Plus ile Apple Watch series6 akıllı saati bir türlü eşleştiremiyorum, deli oldum gerçekten...
Bunun bir çözümü var mı?

iPhone'unuzun ve Apple Watch saatinizin watchOS ve IOS modelleri uyuşmuyor olmasın? Saatinizin watchOS modeli nedir? Ek olarak iPhone'unuz IOS 16 sürümünde mi?

iPhone'unuzun IOS 16 sürümünde olduğunu varsayıyorum. Apple Watch saatinizinde watchOS 10 sürümünde olduğunu varsayıyorum. Eğer ki böyleyse sürüm uyuşmazlığından dolayı bağlanamazsınız.

Eğer diyorsanız ki benim saatim watchOS 9 sürümünde buna rağmen çalışmıyor. Apple Destek uygulamasından destek talebi açıp, ardından hemen "Hemen İrtibata Geç" butonuna basıp bir Apple Teknik Destek uzmanına bağlanabilir, yardım alabilirsiniz. Kendim Apple Watch, iPhone, MacBook'ta bir sorun yaşadığımda her zaman destek talebi oluştururum. Kesinlikle yardımcı oluyorlar.

İsterseniz kurulumda çıkan sorunu adım adım anlatabilirsiniz. Veya bir hata, takılma, kurulumda restartlama oluyorsa anlatabilirsiniz. Kendim Watch kurulumlarında ondan fazla kez sorun yaşamış biri olarak 😂 elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışırım. 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı