iPhone 8 Plus vs Xiaomi Note 10s

Arkadaşlar kaçak Note 11 Pro var sizce mantıklı? Mıdır?

Güncelleme desteği önemli ise Galaxy A34 5G en uygunu.

Bence de en uygunu A34 biraz düşündüm güncelleme desteği önemlidir tabii.

Ben örnek verdim sadece. iPhone 8 Plus gerekli şartlar oluştuğunda gayet alınabilecek bir telefon. Hangi şartlarda alınmayacak, bunu belirtmeden direkt alınmaz diyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz.

Neden alınmaz 8+ fişini çektiler fişini çektikleri için telefon korunmasız olur ve hantal çalışır ondan 8+ alınmaz.

iPhone varken Xiaomi'yi kim ne yapsın ya? 8 Plus tabii ki.

Kardeşim bak 8+ fişini çektiler Xiaomi her telefonuna destek veriyor eski telefonlari dışında e haliyle de 8+ Plus korunmasız ve hantal çalışacak o yüzden ya Xiaomi'ya da Samsung alsın.

Bence de en uygunu A34 biraz düşündüm güncelleme desteği önemlidir tabii

Neden alınmaz 8+ fişini çektiler fişini çektikleri için telefon korunmasız olur ve hantal çalışır ondan 8+ alınmaz

Kardeşim bak 8+ fişini çektiler Xiaomi her telefonuna destek veriyor eski telefonlari dışında e haliyle de 8+ Plus korunmasız ve hantal çalışacak o yüzden ya Xiaomi'ya da Samsung alsın
iPhone 8 Plus’un fişi felan çekilmedi. iOS 17’yi almayacak ve 2-3 sene güvenlik güncellemleri alacak. Her telefonuna destek veriyor dediğin Xiaomi, 8 Plus ile aynı sene çıkan Mi 6 en son Android 9 aldı.

Neden alınmaz 8+ fişini çektiler fişini çektikleri için telefon korunmasız olur ve hantal çalışır ondan 8+ alınmaz.
Ne alaka? Benim anlatmaya çalıştığım o değil. Ben dünyanın en güzel telefonu, hala paşa paşa çalışıyor her uygulamayı oynatıyor açıyor dedim mi? Ben dedim ki, gerekli koşullar sağlandığında gayet alınabilir bir telefon. Mesela bir akrabandan arta kalmıştır, 200 TL para istiyordur verir alırsın. (ÖRNEK)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı