Arkadaşlar, iPhone 8 Plus mı almalıyım Xiaomi Note 10s mi?
Önemli olan kamera.
Sorman hata. Tabii ki 8 Plus.
Önemli olan kamera.
Bu adam o telefonu 500 liraya alabilecek mi kardeşim? Gerçekçi olun. Asla ama asla alınmaz 8 Plus.Sen hala fiyatlarda takılı kaldın kardeşim. Ben fiyat olarak örnek verdim sadece örnek. Neyse laftan anlamayacaksın sen belli.
5-6K civarında alınabilir.Bu adam o telefonu 500 liraya alabilecek mi kardeşim? Gerçekçi olun. Asla ama asla alınmaz 8 Plus.
Aynı fiyatta XS dengi S10 varken pek mantıklı bulmuyorum ben.5-6K civarında alınabilir.
Arkadaşlar kaçak Note 11 Pro var sizce mantıklı? Mıdır?
Güncelleme desteği önemli ise Galaxy A34 5G en uygunu.
Ben örnek verdim sadece. iPhone 8 Plus gerekli şartlar oluştuğunda gayet alınabilecek bir telefon. Hangi şartlarda alınmayacak, bunu belirtmeden direkt alınmaz diyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz.
iPhone varken Xiaomi'yi kim ne yapsın ya? 8 Plus tabii ki.
iPhone 8 Plus’un fişi felan çekilmedi. iOS 17’yi almayacak ve 2-3 sene güvenlik güncellemleri alacak. Her telefonuna destek veriyor dediğin Xiaomi, 8 Plus ile aynı sene çıkan Mi 6 en son Android 9 aldı.Bence de en uygunu A34 biraz düşündüm güncelleme desteği önemlidir tabii
Neden alınmaz 8+ fişini çektiler fişini çektikleri için telefon korunmasız olur ve hantal çalışır ondan 8+ alınmaz
Kardeşim bak 8+ fişini çektiler Xiaomi her telefonuna destek veriyor eski telefonlari dışında e haliyle de 8+ Plus korunmasız ve hantal çalışacak o yüzden ya Xiaomi'ya da Samsung alsın
Önemli olan kamera.
Ne alaka? Benim anlatmaya çalıştığım o değil. Ben dünyanın en güzel telefonu, hala paşa paşa çalışıyor her uygulamayı oynatıyor açıyor dedim mi? Ben dedim ki, gerekli koşullar sağlandığında gayet alınabilir bir telefon. Mesela bir akrabandan arta kalmıştır, 200 TL para istiyordur verir alırsın. (ÖRNEK)Neden alınmaz 8+ fişini çektiler fişini çektikleri için telefon korunmasız olur ve hantal çalışır ondan 8+ alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.