Telefonu 500 lira, 100 liraya almayacak. Piyasasını bildiğim için böyle konuşuyorum.Asla ama asla alınmaz? Mesela 500 TL olsa bile alınmaz mı? Yada bedava olsa. Mesela 100 TL ama kutusu dahi açılmamış. Yine mi alınmaz? Çok üstün körü anlatıyorsunuz her şeyi.
Marka olarak karşılaştırmak değil de model olarak karşılaştırmak daha doğru. Xiaomi'nin iPhone'a göre alınabilir çok cihazı var.iPhone varken Xiaomi'yi kim ne yapsın ya? 8 Plus tabii ki.
Ama hiçbiri iPhone cihazların optimizasyonunu ve kalitesini vermez...Marka olarak karşılaştırmak değil de model olarak karşılaştırmak daha doğru. Xiaomi'nin iPhone'a göre alınabilir çok cihazı var.
Optimizasyonunu veremese de kalitesini amiral gemisi cihazlar verir. Xiaomi'yi sadece Redmi serisi sanmayın, Mi serisinde iPhone ile kapışacağı çok cihazları var.Ama hiçbiri iPhone cihazların optimizasyonunu ve kalitesini vermez...
Arkadaşlar, iPhone 8 Plus mı almalıyım Xiaomi Note 10s mi?
Önemli olan kamera.
10 bin TL'ye kadar bütçem var.
Ben örnek verdim sadece. iPhone 8 Plus gerekli şartlar oluştuğunda gayet alınabilecek bir telefon. Hangi şartlarda alınmayacak, bunu belirtmeden direkt alınmaz diyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz.Telefonu 500 lira, 100 liraya almayacak. Piyasasını bildiğim için böyle konuşuyorum.
Ben gerçekçi bir insanım, iPhone 8 Plus'un ülkemizde satıldığı fiyatlara göre konuşuyorum.Ben örnek verdim sadece. iPhone 8 Plus gerekli şartlar oluştuğunda gayet alınabilecek bir telefon. Hangi şartlarda alınmayacak, bunu belirtmeden direkt alınmaz diyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz.
Sen hala fiyatlarda takılı kaldın kardeşim. Ben fiyat olarak örnek verdim sadece örnek. Neyse laftan anlamayacaksın sen belli.Ben gerçekçi bir insanım, iPhone 8 Plus'un ülkemizde satıldığı fiyatlara göre konuşuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.