iPhone 8 Plus vs Xiaomi Note 10s

Samsung Galaxy A53 sürekli karşıma çıkıyordu şimdi baktım 11k fiyatında sizce değer mi bu arkadaş için?

Kamera diyor. A34'ün kamerası iyi midir bilmiyorum ama S20 FE'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hem kamera hem de güncellik istiyor. Kamera istiyorsa S20 FE alsın güncellik istiyorsa A34 alsın. Ayrıca A34'ün kamerası da kötü değil.

Ben S20FE'den şaşmayın derim. 2. El bulursun. Snapdragon modelini al sonra Exynos alıp anti Samsungcu olma.

Hem kamera hem de güncellik istiyor. Kamera istiyorsa S20 FE alsın güncellik istiyorsa A34 alsın. Ayrıca A34'ün kamerası da kötü değil.

Güncellik istediğinin mesajını göremedim. Alıntı yapar mısın?

Bence 10s çünkü 8Plus daha eski. 10s daha güncel ve donanım olarak daha iyi(ben öyle biliyorum, yanlışta olabilir. Düzeltin.).

8 Plus asla ama asla alınmaz!
Asla ama asla alınmaz? Mesela 500 TL olsa bile alınmaz mı? Yada bedava olsa. Mesela 100 TL ama kutusu dahi açılmamış. Yine mi alınmaz? Çok üstün körü anlatıyorsunuz her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…