iPhone 8 Plus vs XR

Xs'i xr fiyatına yakın en uygun nereden alabirim ki ? Güvenli bi şekilde ? Teknosa, mediamarkt gibi mağazalar pahalı fakat trendyol gibi websitelerden almak güvenlimi onuda bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 83BD7B16-9AD9-4491-BAB2-528EA6288798.png
    83BD7B16-9AD9-4491-BAB2-528EA6288798.png
    144,4 KB · Görüntüleme: 67
Bende ikisi arasında kalmıştım. Seçimimi XR'dan yana kullandım pişman değilim. Çerçeve abartılacak kadar kalın değil arkadaşlar emin olun alışıyorsunuz. Ayrıca çözünürlükte de bir sıkıntı yaşamadım ekran gayet net. Ekran piksel piksel diyenlere aldırış etmeyin.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle umarım konuyu doğru başlığa açmışımdır.

Benim 6000 TL bütçem var şu an aklımda 8 Plus 64 GB space grey.
XR 64 GB black.
Bu iki seçenek arasında kaldım arka tasarımı ve çift kamerası için 8 Plus, güncelliği ekranı ve pil ömrü için de XR'a kayıyor aklım sizce ne seçmeliyim fiyatları da birbirine çok yakın.

Hocam yaklaşık 1 ay önce 6s den 8 plus'a geçiş yaptım. Telefona alışamadım. Tek elle kullanımı çok zor, büyük bir cihaz. Satıp XR aldım. 1 hafta kullandım fakat telefonun çerçevesi gerçekten çok kaba ve yine ele iyi oturmuyor cihaz. Sonrasında XR' ı satıp İphone X aldım ve iyiki de almışım. Oled ekran teknolojisi bambaşka. Kullanmayan bilemez ne demek istediğimi. Paslanmaz çelik kasası, ekran kalitesi, ve en önemlisi premium hissi uyandıran süper bir cihaz. Ele tam oturuyor ve 6000 küsür para veriyosun ona değsin diyorsan kesinlikle tercihini Xs yada 2.el temiz X' den yana kullanmanı tavsiye ederim. Xr arada kalmış bir cihaz ve tutulmadı. 2. el piyasası yok. İleriyi düşünerek hareket etmen daha sağlıklı olacaktır. İphone x yada xs istediğin an satarsın ve kullanmaya başladığın zaman zaten öyle bir niyetin olmayacak emin ol :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı