11 için 1300 lira eklenmeli ama XS indirimde 6200 e kadar düşüyor yani 200 lira eklemesi gerekiyorEkleme kelimesi için de geçerli aynısı.
Biraz daha ekleyip 11 alınabilir.
11 için 1300 lira eklenmeli ama XS indirimde 6200 e kadar düşüyor yani 200 lira eklemesi gerekiyorEkleme kelimesi için de geçerli aynısı.
Biraz daha ekleyip 11 alınabilir.
Xs'i xr fiyatına yakın en uygun nereden alabirim ki ? Güvenli bi şekilde ? Teknosa, mediamarkt gibi mağazalar pahalı fakat trendyol gibi websitelerden almak güvenlimi onuda bilmiyorum.iPhone XR fiyatına tahminen XS alınabilir ve XS almak daha mantıklı.
Xs'i xr fiyatına yakın en uygun nereden alabirim ki ? Güvenli bi şekilde ? Teknosa, mediamarkt gibi mağazalar pahalı fakat trendyol gibi websitelerden almak güvenlimi onuda bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle umarım konuyu doğru başlığa açmışımdır.
Benim 6000 TL bütçem var şu an aklımda 8 Plus 64 GB space grey.
XR 64 GB black.
Bu iki seçenek arasında kaldım arka tasarımı ve çift kamerası için 8 Plus, güncelliği ekranı ve pil ömrü için de XR'a kayıyor aklım sizce ne seçmeliyim fiyatları da birbirine çok yakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.