iPhone 8 Plus'tan Hangi Android Telefona Geçmeliyim?

Phyruss

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, aklımı çok karıştıran bir konuda size danışmaya geldim. Şu anda kullandığım telefon olan iPhone 8 Plus'ı Android bir amiral gemisi ile yazılım nedeniyle değiştirmek istiyorum. Önceden Galaxy S7 Edge'den bu cihaza geçmiştim, gayet memnundum, (hala da memnunum) ama artık görüldüğü üzere inovasyon konusunda Android piyasası iOS'u geçmiş durumda.

Geçmemin asıl sebebine gelecek olursak, iOS işletim sisteminin kısıtlamalarından sıkıldım. Örnek vermek gerekirse S7 Edge'de zil seslerimi istediğim anda değiştirebiliyordum, iPhone'larda böyle bir imkan yok. (iTunes Store'da sınırlı sayıda zil sesi var.) Önceki cihazımda nostalji yapmak isteyip bir emulator kurup oynayabiliyordum, tahmin edebileceğiniz gibi yine iOS'de böyle bir lüksümüz yok. (Jailbreak yapmak istemiyorum.)

Aklımda bir sürü telefon var, ama başka bir cihaza geçtikten sonra yazılım stabilitesinde pişmanlık yaşayabileceğimden korkuyorum. Şu anlık Xiaomi Mi Mix 3 çok ilgimi çekti, ilgim o yönde. Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Note 8'in pili nasıl gidiyor acaba?

Note 8'in pili nasıl gidiyor acaba?
Biraz geç oldu ama, neyse, note 8 bir gün çok rahat yetiyor. Tabii ki kullanımın etkisi çok. Sürekli 4k video çekmek veya oyun oynamak gibi şeyler için kullanırsan, yeterli gelmez.
Herşey sana bağlı. Güncelleme desteğini isterse 10 yıl sağlasınlar, işlemci çipinin ömrü olmadıktan sonra bir önemi yok. Aynı güncelleme hem düzetebilir hem de hızını kötü etkileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…