Adaptor ve kablo orijinal degil alakası olabilir mi?
Pil sağlığı %91
Batarya yeni degisti orijinal degil ama bayağı iyi bir marka.
bakcam dostumKablo ve adaptörlerden dolayı da olabilir, iPhone pil ömrü arttırma ayarlarını yapın:
Rehber: iPhone pil ömrü arttırma
Herkese merhaba, bugün IPhone'larda pil ömrü arttırma ayalarını göstereceğim, bu ilk rehberim olacağından dolayı kötü olabilir kusura bakmayın. 1. Ayarlar> Gizlilik konumuna giriyoruz ve en aşağıdaki analiz kısmına giriyoruz, buradan iPhone analizini paylaşı kapatıyoruz. 2. Ayarlar> Gizlilik>...www.technopat.net
Yeni değişen bir bataryanın sağlığı nasıl %91 olabiliyor ? Adaptöründen kaybaklı düşmüştür pil sağlığın.Adaptor ve kablo orijinal degil alakası olabilir mi?
Pil sağlığı %91
Batarya yeni degisti orijinal degil ama bayağı iyi bir marka.
cokta yeni degil dostum benim hatam yanlis yazdim yani.Yeni değişen bir bataryanın sağlığı nasıl %91 olabiliyor ? Adaptöründen kaybaklı düşmüştür pil sağlığın.
Yine de durum adaptör ve bataryanla alakalı. Batarya orijinal mi ?cokta yeni degil dostum benim hatam yanlis yazdim yani.
dostum sorun sanirim sarj entegresindenYine de durum adaptör ve bataryanla alakalı. Batarya orijinal mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.