11 Haziran 2017 Mesaj: 23 Ben de dahil olmak üzere çoğu kişinin merakla beklediği yeni iPhone 8`in son renderlenmiş tasarımı paylaşılmış: Çok beğendim bu tasarımı. Genişletmek için tıkla...
Ben de dahil olmak üzere çoğu kişinin merakla beklediği yeni iPhone 8`in son renderlenmiş tasarımı paylaşılmış: Çok beğendim bu tasarımı.
mbsoneready Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #2 Bence de çok güzel olmuş.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #3 Hiç beğenmedim.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Haziran 2017 #4 Önü kötü değil de arkasını hiç beğenmedim. Kamera eskisi gibi yatay dursa süper telefon olurmuş.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #5 Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını.
Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Haziran 2017 #6 Xen dedi: Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını. Genişletmek için tıkla... Buna benzer olacağı söyleniyordu zaten.
Xen dedi: Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını. Genişletmek için tıkla... Buna benzer olacağı söyleniyordu zaten.
KS KS marcspector9 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 521 Makaleler 2 11 Haziran 2017 #7 Xen dedi: Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını. Genişletmek için tıkla... İngiliz dilini ben de biliyorum. Sadece iPhone 8 buna çok benzeyecek. Verilen bilgiler esasında renderlamış adam.
Xen dedi: Kendi yaptığım konsept tasarımı diyor adam. Hiç sanmıyorum parmak okuyucusunun ekranla bütünleşik olacağını. Genişletmek için tıkla... İngiliz dilini ben de biliyorum. Sadece iPhone 8 buna çok benzeyecek. Verilen bilgiler esasında renderlamış adam.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #8 Sahibinden sitesi üzerinden organ satışları başlamıştır.
KS KS marcspector9 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 521 Makaleler 2 12 Haziran 2017 #9 BERWAR dedi: Sahibinden sitesi üzerinden organ satışları başlamıştır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, konuyla bi alakası var mı ?
BERWAR dedi: Sahibinden sitesi üzerinden organ satışları başlamıştır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım, konuyla bi alakası var mı ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #10 @BERWAR O organ umarım börek falandır.