iPhone 8 stabil çalışmıyor

Abdulkadir025

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 8 kullanıyorum pili orijinali ile daha yeni değişti. Pil sağlığı %100 cihazımın herhangi bir donanımsal sorunu ya da pil dışında tamiri yok. Full orijinal denilebilir. iOS 15.3.1 yazılım sürümünü kullanıyorum yani en güncel fakat özellikle Bus Simulator Ultimate ve dream leauge soccer gibi oyunlarda ciddi takılma ve kasmalar mevcut. Oyunu durdurup ana ekrana döndüğüm zaman kasmalar bir süreliğine arayüzde de devam ediyor. Hatta bazen normal kullanımda bile takılma oluyor arayüzde. Bu yüzden iPhone stabil falan değil kardeşim. Ha şimdi derseniz senin iPhone 8'in var ondan kaynaklıdır, iPhone 8 çok güncel bir cihaz halen. Güncelleme ömrü var ve güçlü bir yonga setine sahip ama kasıyor iOS her şey değil.
Ha bir de şu konu var yıllardır iPhone kullanıcısı olsam da şu bir gerçek Android'in orta segment telefonları bile malzeme yapısı donanımsal sorunu olarak IPhone'den daha iyi daha dayanıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bir tanıdık var orijinal batarya taktığını gösterdi yani orijinal olmadığına adım kadar eminim ama taktırdık bir kere ikincisi orijinal pilim değişmeden önce de aynı durumlar vardı orijinal pil sağlığım %74'dü

Tamamdır piliniz yüzünden yaşadığınız sorun. Ben tanıdıkları çok iyi bilirim 😀. Apple servisine gidip “orijinal” batarya ile değiştirirseniz sorun çözülecektir.

Tamamdır piliniz yüzünden yaşadığınız sorun. Ben tanıdıkları çok iyi bilirim 😀. Apple servisine gidip “orijinal” batarya ile değiştirirseniz sorun çözülecektir.
Bence Apple teknik servisi çok pahalı, onun yerine deji ürünlerine başvurabilir.

Bugün değiştim ayrıca Apple servisinde 650 TL gibi bir fiyat çıkardılar yapacak bir şey yok tabii bir de dediğim gibi orijinal bataryamda aynı sorun vardı.

Bugün değiştim ayrıca Apple servisinde 650 TL gibi bir fiyat çıkardılar yapacak bir şey yok tabii bir de dediğim gibi orijinal bataryamda aynı sorun vardı.

Aynı sorun varmış ancak dediğinize göre batarya sağlığı 74 müş. 80'den sonra telefonun performansını kısmaya başlıyor. Orijinalini taktırırsanız sorun çözülecektir 6S plusımda sıkıntı yok ilken seninkinde olması saçma olur.

Aynı sorun varmış ancak dediğinize göre batarya sağlığı 74 müş. 80'den sonra telefonun performansını kısmaya başlıyor. Orijinalini taktırırsanız sorun çözülecektir 6S plusımda sıkıntı yok ilken seninkinde olması saçma olur.

Vallahi yapacak bir şey yok hocam ah bu tanıdıklar harbiden taktı bataryayı en azından pil sağlığı düzeldi ben bir sıfırlama yaparım belki düzelir.

Ürün eski bir cihaz. Fakat hala ortalama bir işlemciye sahip. Ne olduğu belli olmayan yan sanayi batarya taktırmışsınız. Temiz kurulum yapıp test etmen gerekiyor. Eğer sorun OS kaynaklı değilse taktırdığın yan sanayi bataryadan dolayı. Bulabilirsen DESAY batarya al.

Yanlış işlem yaptırarak ''Bu yüzden iPhone stabil falan değil kardeşim.'' diyorsunuz. Rafta yok edilmeyi bekleyen 5S ve 6 Plus cihazlarım bile arayüzde sıfır kasma ile yola devam ediyor. Kasıyor diye telefonu anında Android ile karşılaştırmaya başlamışsınız.
iOS 15.3.1 için jailbreak çıkmadı.
Ne alaka? Temiz kurulumdan bahsettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı