iPhone 8 veya 8 Plus alınır mı?

Ben yazarım da iPhone fanboyları anlamaz.

Ya hocam arkadaş iPhone istediğini söylemiş, telefon önerisi istememiş. Sizene Iphon'u neden istediğinden boş mesaj kasmayın.

X'in kronik sorunları var tavsiye etmem 8 Plus iyidir akrabamızda vardı gayet akıcıydı ama uygulama desteklenmesi vesaire o konuları bilmiyorum.

Bilmiyorum elimde var hiçbir sorun yaşamadım bence ilk üretimlerinde sorun vardı. X güzel telefon boyutu falan çok hoşuma gidiyor, keşke Apple kaba modeller yerine X tasarımına da şans vermeliydi.

Biz funboyluğu tasrip etmiyoruz,Öncelikle önerdiğiniz cihazın sentetik testlerine bakarsanız, iphone 8'den bile çok daha yavaş olduğunu görürsünüz.Aradaki fark %30 ' larda.Günlük kullanımda zaten çok daha akıcı olduğunu söylememe gerek yoktur umarım.

iPhone fanboyluğu ile alakası yok bütçesi bu kadar ve hem kendi kullanımını karşılayacak hem de iş ortamında zorunlu olarak kullandığı bilgisayarlarıyla Android'den veri aktarımı uğraştırıcı ve zor olduğu için iPhone kullanmak istiyor. Yani amacı fanboyluktan cok hem kendisini 3-4 sene idare edebilecek bir telefon hem de çalışırken işini kolaylaştırmak istemesi. Tekrar konuya dönecek olursak bu telefon bahsettiğim kullanımlarla 3-4 yıl idare edebilecek bir telefon mu?

iPhone fanboyluğu ile alakası yok bütçesi bu kadar ve hem kendi kullanımını karşılayacak hem de iş ortamında zorunlu olarak kullandığı bilgisayarlarıyla Android'den veri aktarımı uğraştırıcı ve zor olduğu için iPhone kullanmak istiyor. Yani amacı fanboyluktan cok hem kendisini 3-4 sene idare edebilecek bir telefon hem de çalışırken işini kolaylaştırmak istemesi. Tekrar konuya dönecek olursak bu telefon bahsettiğim kullanımlarla 3-4 yıl idare edebilecek bir telefon mu?

Değil işte. Bataryası çok kötü. Telefon aşırı eski. 3 4 yıla biter zaten uygulama desteği.

Değil işte. Bataryası çok kötü. Telefon aşırı eski. 3 4 yıla biter zaten uygulama desteği.

Ben de 3-4 yıl idare edebileceği bir telefon arıyorum zaten. Hala iPhone 6-7 modellerini kullananlar olduğu için bu model genç birini idare etmese de yetişkin ve kullanımı sadece sosyal medya, fotoğraf ve iş olacağı için bu modeli düşündük ve idare edip etmeyeceğini sormak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı