iPhone 8+ vs Huawei Mate 10 Pro

Cpt Yolo

Kilopat
Daha fazla  
Kendinizce kıyaslar mısınız?
Kullanışlılık, uzun kullanım, performans, fiyatını hak edip hak etmediği vs.

Performans açısından 8+ çok daha ileride. Kamera açısından da daha iyi durumda. Kullanışlılık ise iOS zaten zirvede.
Ekran açısından Mate 10 çok daha iyi. Uzun süre şarjı yetse de iPhone 8+'ın daha uzun kullanım süresi sunacağını tahmin etmekteyim.

Mate 10 Pro şuan çok pahalı o fiyatı hak etmez ama kötü bir cihaz değil aksine neredeyse birinciliğe oynayabilir, 8 Plus 4 senelik bir telefon gibi görünüyor bunu dert etmeyeceksiniz alınır ama o kadar para vermişken güncel görünen bir cihaz alırım ben. Önerdiğim cihazlar bunlar.
Samsung Galaxy Note Fan Edition Dual Sim (İthalatçı Fiyatı
Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
HTC U11 128 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Sony Xperia XZ1 (Sony Türkiye Garantili) Fiyatı
Huawei P10 Plus Dual Sim 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
OnePlus 5T 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Donanım ve performans olarak 8 Plus çok daha iyi. Kamera fotoğraf kalitesi olarak Mate 10 PRO, video kalitesi bakımından 8 Plus önde bana göre. Batarya konusunda da Mate 10 PRO bir adım önde. İki telefonunda fiyatını hak ettiğini söyleyemem. Ben her iki modeli de almam. Note 8 almak daha mantıklı fiyat açısından. S8 modeline de bakılabilir. Mate 10 PRO zamanla daha da fiyat olarak düşecektir, fiyatı uygun olursa tercih etmen gereken modellerin başında geliyor. Ancak bu fiyata alınmaz. Yukarıda önerilen telefon modellerine de bak mutlaka. Hangi işletim sisteminin sana uyacağına da karar vermek gerek. Kriterlerine bakarak önerim 8 Plus. Bu fiyatlara da telefon almak hiç mantıklı değil.

İlgin için teşekkürler S8+ kullanıyorum şuan note 8 düşünüyordum ama batarya sorunu beni tedirgin etti.

S8 Plus modelini değiştirmene gerek yok. Bataryayı tam bitirmezsen sorun olmaz. Samsung bu konu hakkında çalışıyor, telefon Samsung garantili ise bir şey olursa garanti sorunu üstlenecektir.
Ücreti de fazla geldi 5.000 dolar bu durumda olsa bile aşırıya kaçılmış gibime gidiyor.

Adama bak dalga geçiyor herhalde Zaten 8 Plus varmış daha ne istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…