iPhone 8+ vs Huawei Mate 10 Pro

Performans açısından 8+ çok daha ileride. Kamera açısından da daha iyi durumda. Kullanışlılık ise iOS zaten zirvede.
Ekran açısından Mate 10 çok daha iyi. Uzun süre şarjı yetse de iPhone 8+'ın daha uzun kullanım süresi sunacağını tahmin etmekteyim.

Donanım ve performans olarak 8 Plus çok daha iyi. Kamera fotoğraf kalitesi olarak Mate 10 PRO, video kalitesi bakımından 8 Plus önde bana göre. Batarya konusunda da Mate 10 PRO bir adım önde. İki telefonunda fiyatını hak ettiğini söyleyemem. Ben her iki modeli de almam. Note 8 almak daha mantıklı fiyat açısından. S8 modeline de bakılabilir. Mate 10 PRO zamanla daha da fiyat olarak düşecektir, fiyatı uygun olursa tercih etmen gereken modellerin başında geliyor. Ancak bu fiyata alınmaz. Yukarıda önerilen telefon modellerine de bak mutlaka. Hangi işletim sisteminin sana uyacağına da karar vermek gerek. Kriterlerine bakarak önerim 8 Plus. Bu fiyatlara da telefon almak hiç mantıklı değil.

Donanım ve performans olarak 8 Plus çok daha iyi. Kamera fotoğraf kalitesi olarak Mate 10 PRO, video kalitesi bakımından 8 Plus önde bana göre. Batarya konusunda da Mate 10 PRO bir adım önde. İki telefonunda fiyatını hak ettiğini söyleyemem. Ben her iki modeli de almam. Note 8 almak daha mantıklı fiyat açısından. S8 modeline de bakılabilir. Mate 10 PRO zamanla daha da fiyat olarak düşecektir, fiyatı uygun olursa tercih etmen gereken modellerin başında geliyor. Ancak bu fiyata alınmaz. Yukarıda önerilen telefon modellerine de bak mutlaka. Hangi işletim sisteminin sana uyacağına da karar vermek gerek. Kriterlerine bakarak önerim 8 Plus. Bu fiyatlara da telefon almak hiç mantıklı değil.
İlgin için teşekkürler S8+ kullanıyorum şuan note 8 düşünüyordum ama batarya sorunu beni tedirgin etti.

S8 Plus modelini değiştirmene gerek yok. Bataryayı tam bitirmezsen sorun olmaz. Samsung bu konu hakkında çalışıyor, telefon Samsung garantili ise bir şey olursa garanti sorunu üstlenecektir.
Ücreti de fazla geldi 5.000 dolar bu durumda olsa bile aşırıya kaçılmış gibime gidiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı