iPhone 8 vs Samsung Galaxy A32

1 yılda performansı sorun olmaz. Samsung'un arayüzü gayet iyidir.

Karşımda ki bilgili birini bulmuş iken bırakmak istemiyorum :)
Peki birkaç yılda ne olur performansı? Ayrıca ben oyun oynayan biriyim genel olarak oynarım A32'nin oyun performansı nasıl olur? Oyun performansı ilerleyen yıllarda da aynı kalır mı? Ben iPhone 7'den geçeceğim bu cihaza ekran ve batarya anlamında tatmin olacağıma eminim ama performans konusunda tereddütteyim umarım IPhone'u özlemem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A32'nin işlemcisi iPhone 8'i mumla aratır söyleyeyim.
iPhone 8'den herhangi bir Android telefona geçiyorsanız en az A52S, M52 5G veya S20 FE gibi bir model olması lazım.
 
Peki birkaç yılda ne olur performansı? Ayrıca ben oyun oynayan biriyim genel olarak oynarım A32'nin oyun performansı nasıl olur? Oyun performansı ilerleyen yıllarda da aynı kalır mı?
Birkaç yılda performans sorunu yaşatmaz. Oyun konusuna gelirsek G80 modelinin oyun testlerine YouTube'dan bak. Günümüz oyunlarında ilerleyen yıllarda da performansını sürdürür ama yeni oyunlarda zorlanır.

Ben iPhone 7'den geçeceğim bu cihaza ekran ve batarya anlamında tatmin olacağıma eminim ama performans konusunda tereddütteyim umarım IPhone'u özlemem.
Iphone 7 modeli de performans ve donanım olarak A32 modelinden güçlü. Oyun için alınmaz A32. Daha güçlü cihazlara yönelin. Iphone 7 modelinden A32 modeline ancak ekran ve batarya için geçilir.
 
Tabi ki 8. Çok daha önde bir cihaz bence. Kamera ve işlemci konusunda özellikle fark atar. En kötü m52 5g veya a52 koymalısınız 8'in karşısına bence o zaman işler değişir.
 

Geri
Yukarı