iPhone 8'de Spotify Canvas Özelliği Yok

savraynn

Decapat
Daha fazla  
iPhone 8 kullanıcıyısım. Uygulama ayarlarını ne kadar kurcalarsam kurcalayayım, canvas diye bir şey yok. Aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu canvas kadar iğrenç bir özellik görmedim. O yüzden çıktığı zamandan beri kapalıdır bende. Uygulama ayarlarında ‘çalma’ kısmında en altta oraya baktınız mı belki gözden kaçmıştır.

Maalesef ayarlarda canvas olmadığı için önerdiğiniz şarkılarda da gözükmüyor :( uygulamayı tekrar yüklemeyi veya farklı hesapla girdiğimde de bir sonuç alamadım galiba şu andan itibaren canvasla olan ilgimi sonlandırıyorum. Teşekkürler yorumlarınız için.

iPhone 8 kullanıcısıyım, aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım telefonumuz desteklemiyor canvas özelliğini.

Yabancı forumlarda çok araştırdım iPhone 8 modelini destekliyor fakat her IP8’de yok. Çoğu spotify’a mail’den ulaşıp halletmiş. Ben denemedim, üşeniyorum olmasa da olur. Siz üşenmeyin ulaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı