iPhone 8'e orijinal şarj aleti alınır mı?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Herkese selam dostlar. Bundan 1.5 sene önce telefonumun ekranı, arka camı, bataryasını değiştirdim. Ekranının değişmesini istemiyordum aslında, bana geldiğinde ekran çakmaydı... Her neyse, konu bu değil. Çakma batarya takılan iPhone 8'e orijinal şarj adaptörü alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki "çakma" bataryanın markası nedir?

Bataryanın adı supu bilinmiyorsa o bataryadan hiç bir şey bekleme. Markasını söyler misin? Eğer markasını bilmiyorsan tam olarak nereye götürdün?

Marka deji vs ise orjinal adaptör kullanabilirsin.

Peki "çakma" bataryanın markası nedir?
Bataryanın adı supu bilinmiyorsa o bataryadan hiç bir şey bekleme. Markasını söyler misin? Eğer markasını bilmiyorsan tam olarak nereye götürdün?
Marka deji vs ise orjinal adaptör kullanabilirsin.
Deji, ROVA vs bataryalarda iş var sadece.
Hocam telefonu ben vermedim, küçük bir yerde oturduğum için Bursa Merkez'de bir telefoncuya vermiş babam. İçini açmadan markayı öğrenemem mi ? Markasını bilmiyorum çünkü. Baya ölü gibi bir şey oldu yine. Ekranı da düzgün oturmamış zaten. Sağ alt tarafı bastırınca çıt çıt ediyor, parlaklık kısınca siyah noktalar çıkıyor beyaz ekranda.

Çok çok kötü. Kesin dandiğin de ötesi bir batarya takmıştır. Benim şuanki telefonun da ekranı değişmişti panel 2 ölü pikselli çıktı. Arka kapağı da tam oturmamış sizinki gibi bir taraf daha çok oturmuş yamuk duruyor.

Eski iPhone'larda tamir görünce öyle oluyordu bende de oldu.
Peki ekranın hasar görmüş olma olasılığı ? Karanlıktayken parlaklığı sonuna kadar kısıyorum, beyaz ekranda siyah büyük noktalar beliriyor. Veya full parlaklıkta ekranın ortalarında böyle iz var gibi. Ben de abimin iPhone SE'sinden çıkan orijinal kablo var, ondan sordum aslında adaptörü.

Eski iPhone'larda tamir görünce öyle oluyordu bende de oldu.
İşlerini düzgün yapmıyorlar. Eski iPhone olmasıyla alakası yok. Tabiki fabrika çıkışındaki gibi olmaz ama daha düzgün yapabilirler.

Başka telefonla resim çekip atma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…