iPhone 8'e orijinal şarj aleti alınır mı?

Çakma panel zaten bundan bir şey bekleyemezsiniz iyiki daha kötü bir arızası yok. Takan adam büyük ihtimalle sattığı şeylerden bir haberdar.
Takarken Allahtan Touch ID'yi devre dışı bıraktırmamış. Olsaydı onun için pek iyi olmayabilirdi :D Ben de anlamazdım eskiden ama o kadar dedim sadece ön cam, ekran değil. Keşke görebileceğim bir yerden yaptırsaydım. Aslında tamirci bulmuştuk, ön camını yaparız ama kırılma şansı var dediler diye yaptırmadılar oradan.

Eki Görüntüle 1929211

Rengi bile bir garip :D Ortam düzgün ışıkta olsa aslında çok daha belli oluyor hocam. Kamerada düzgün çıkmıyor. Gözümü rahatsız ediyor. Ben dedim servise yaptıralım sonra çöp olana kadar kullanayım diye ama. Ekran ve batarya 2.5K tutuyordu serviste. Ekran, arka cam ve bataryayı 1K'ya yapmış adam. O zaman ekranım 1.5K'ydı ve ekran yok..

O zaman ben çakma kablo ile devam ya.
Ekran yan sanayi ve kalitesiz bir yan sanayi…

Takarken Allahtan Touch ID'yi devre dışı bıraktırmamış. Olsaydı onun için pek iyi olmayabilirdi :D Ben de anlamazdım eskiden ama o kadar dedim sadece ön cam, ekran değil. Keşke görebileceğim bir yerden yaptırsaydım. Aslında tamirci bulmuştuk, ön camını yaparız ama kırılma şansı var dediler diye yaptırmadılar oradan.
Touch ID’ye herhangi bir şey olmazdı zaten. Keşke üst cam değişimi yaptırsaydın.

Eğer bir kaç ay garanti verdiyse götürün ben memnun kalmadım paramı istiyorum deyin. Bende çakma panele 1500 TL falan ödedim serviste ve taktığı panelde 2 ölü piksel var. Gidip adamı öldüresim var da çok uzak gidemiyorum.
Yok hocam garanti falan yok. Benden de 90 km uzakta herif. Yoksa gider ben de hesap sorardım bu ne diye.
Yine de bütçe yetiyorsa alınabilir. İleride kullanırsın. Ya da Mcdodo, Baseus, Spigen gibi firmalardan alabilirsin.
Hocam kışın veya öbür senenin başlarında geçebilirsem XS Max'e geçmeyi düşünüyorum. Veya daha üstüne. Alsam iyi olabilir onun için.

Touch ID’ye herhangi bir şey olmazdı zaten. Keşke üst cam değişimi yaptırsaydın.
Yaptırmadılar maalesef, ben tamam dedim ama ekranı kırarlar dediler yaptırmadılar oraya.

Yok hocam garanti falan yok. Benden de 90 km uzakta herif. Yoksa gider ben de hesap sorardım bu ne diye.

Hocam kışın veya öbür senenin başlarında geçebilirsem XS Max'e geçmeyi düşünüyorum. Veya daha üstüne. Alsam iyi olabilir onun için.

Yaptırmadılar maalesef, ben tamam dedim ama ekranı kırarlar dediler yaptırmadılar oraya.
Herkesin düştüğü hataya düşüp iPhone 11 almayın ama ne alırsanız alın 😀 hayırlı olsun şimdiden. Yaşadığınız şey için üzüldüm keşke telefona harcadığısız servis parasını kenara koyup yeni alacağınız telefona bütçe arttırsaydınız.

Herkesin düştüğü hataya düşüp iPhone 11 almayın ama ne alırsanız alın 😀 hayırlı olsun şimdiden. Yaşadığınız şey için üzüldüm keşke telefona harcadığısız servis parasını kenara koyup yeni alacağınız telefona bütçe arttırsaydınız.
iPhone 11 uygun bulunduğu zaman gayet alınır.

Hocam iPhone 11 olmuş 24K. İkinci el 12, 12 Mini'ler daha ucuza bulunabiliyor. Gider ondan alırım yine 11 almam :D Zaten XS Max bana yıllarca yeter alırsam. XS, veya MAX farketmez.

iPhone 11 uygun bulunduğu zaman gayet alınır.
Fiyat uygunsa tabii hocam. Ama 24K verilmez bence de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı