iPhone 8'e orijinal şarj aleti alınır mı?

Sırf o dandik ekran için almam😀
Ya valla LCD ekran ve OLED arasında fark gördüm, çok fark var. Ama bilmiyorum yine fark etmez aşırı bana hocam. Gönül isterdi 12-13 almak ama bütçe yetmiyor. XS Max dediğim gibi iOS 17 aldı, %1 şansla iOS 18 alsa tadından yenmez.

Ya valla LCD ekran ve OLED arasında fark gördüm, çok fark var. Ama bilmiyorum yine fark etmez aşırı bana hocam. Gönül isterdi 12-13 almak ama bütçe yetmiyor. XS Max dediğim gibi iOS 17 aldı, %1 şansla iOS 18 alsa tadından yenmez.
Harbiden o güncelleme olayı olmasa XS Max, 11'den daha premium bir telefon. Belkide sırf apple'da takılı kalmamak da gerekebilir. Aynı bütçelerde Android tarafına bakamaz mısınız? İkinci el Android piyasasına o bütçelerde çok bakmadım ancak belki daha iyisini bulursunuz. Apple zorunlu derseniz ayrı tabi.

Herkese selam dostlar. Bundan 1.5 sene önce telefonumun ekranı, arka camı, bataryasını değiştirdim. Ekranının değişmesini istemiyordum aslında, bana geldiğinde ekran çakmaydı... Her neyse, konu bu değil. Çakma batarya takılan iPhone 8'e orijinal şarj adaptörü alınır mı sizce?

Para ödemeye değer mi bilmem iPhone 8 için ama orijinal batarya taktırıp orijinal adaptör al derim 👍

Para ödemeye değer mi bilmem iPhone 8 için ama orijinal batarya taktırıp orijinal adaptör al derim 👍
Hocam içini açtırdık başka telefoncuya iş işten geçti. Yetkisiz müdahale deyip yapmıyorlar sanırım.
Harbiden o güncelleme olayı olmasa XS Max, 11'den daha premium bir telefon. Belkide sırf apple'da takılı kalmamak da gerekebilir. Aynı bütçelerde Android tarafına bakamaz mısınız? İkinci el Android piyasasına o bütçelerde çok bakmadım ancak belki daha iyisini bulursunuz. Apple zorunlu derseniz ayrı tabi.
Hocam iOS'u çok sevdim ya. Android kullanıyordum eskiden. Nokia 3, illet bir telefon kendisi. O yüzden kötü anılarım oldu Android'de. O fiyata sıfır olarak A54 baktım. Onu da çok sevdim. Ama iOS benim için bir başka işte. Şimdi konuştum, ikinci el telefona sıcak bakmıyorlar. Zamanı geldiğinde bütçeye göre bakacağım artık.

@Şebnem Ferah @328914 hocam bu seri numarasıyla sorgulama şansım var mı bir yerden bataryayı ?

1693733946589.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı