Elektronik IPhone Air 77.999.95 TL

Bildiğime göre Apple'ın üretimini durdurduğu telefon. Şu an Apple'ın resmi sitesinde 98 bin liraya satılıyor. Merakı olanlar varsa iPhone 17 almak yerine bu telefonu alabilir. Tüm renkleri indirimde ve Migros'dan başka bu fiyata piyasada bulunanların hepsi ithalatçı garantili telefonlar. Tek Apple Türkiye garantili olan bu fiyata burası satıyor.
Altın: Apple iPhone Air 256 GB Altın Cep Telefonu
Uzay siyahı: Apple iPhone Air 256 GB Uzay Siyahı Cep Telefonu
Beyaz: Apple iPhone Air 256 GB Pamuk Beyazı Cep Telefonu
Gök mavisi: Apple iPhone Air 256 GB Gök Mavisi Cep Telefonu

Bildiğime göre Apple'ın üretimini durdurduğu telefon. Şu an Apple'ın resmi sitesinde 98 bin liraya satılıyor. Merakı olanlar varsa iPhone 17 almak yerine bu telefonu alabilir. Tüm renkleri indirimde ve Migros'dan başka bu fiyata piyasada bulunanların hepsi ithalatçı garantili telefonlar. Tek Apple Türkiye garantili olan bu fiyata burası satıyor.
Altın: Apple iPhone Air 256 GB Altın Cep Telefonu
Uzay siyahı: Apple iPhone Air 256 GB Uzay Siyahı Cep Telefonu
Beyaz: Apple iPhone Air 256 GB Pamuk Beyazı Cep Telefonu
Gök mavisi: Apple iPhone Air 256 GB Gök Mavisi Cep Telefonu

Neden alınmamasına dair çok güzel bir yazı vardı. Bulursam atarım.

Bu kadar ince cihazlar zaten yeni yeni oturmaya başladı, batarya ve ısınma problemleri zaten halihazırda var bir de bunların dayanıksız olup zamanla eğilme ihtimalleri de göz önüne alınınca bırakın 78 bin tl yi 60 bin olsa da alınmaması çok daha mantıklı. İllaki iphone istiyorsanız bu fiyata 17 alın çok daha mantıklı olur.

5 gün önce PTTAVM'den ithalatçı garantili beyaz renk iPhone Air satın aldım ve çok memnunum. 70.000tl'ydi. KASIM1000 indirim kodu ile 69.000TL'ye aldım. Bu fiyata böyle bir ürün bence inanılmaz. Aşırı ince, Mobile Legends'de 4-5 el atıyorum ve asla ısınmıyor. Kamerası bence çok yeterli, 2 kamera, 3 kamera olmasının normal bir insanın ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum (iPhone 14 Pro'dan geçtim). Benim için tek dezavantajı tek hoparlör olması. Video vs izlerken çok fark ediyor fakat onun dışında boyutu, inceliği, hafifliği ve kalitesi gündelik kullanımda çok premium bir his veriyor. Benim söylediğim 69k tl'ye bu ürün bence kaçmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı