Elektronik M2 MacBook Air 16/256 28749 TL

Arkadaşlar ekranı 60hz zaten oynasanız bile keyif vermiyor. Ayrıca lol ben de denedim ve deli gibi ısınmaya başladı cihaz. Oynanır bütün şartlar zorlanarak ama ne derece keyif verir tartışılır. Oyun oynamak amaçlı kesinlikle alınmamalı diyorum.

Yaşlar kaç hocam oyun tecrübeniz uzun soluklu mu merak ettim daha önce oyun için hangi sistemleri tercih ettiniz?
Ben 20 yaşımdayım. 5 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Bundan bir önceki cihazım Intel MacBook Pro idi ondan öncesinde ise R9 380X'li sistemim vardı, ondan öncesi ise marka bilgisayar. MacBook'a geçtiğimden beri Xbox Series S kullanıyorum ve memnunum. İnternet altyapım iyi olduğundan GFN'de kullanıyorum. Intel MacBook Pro'da oyunlar oynuyordum. M1 Air'de şu ana kadar sadece Emulator üstünden Switch oyunlarını oynadım ve oynuyorum. Çözünürlüğü 720P'ye çekince 45 dk - 1 saat civarında Mario Bros oynayınca 70 derece civarında takılıyor sıcaklık. FPS ise 60'a kilitli.

Arkadaşlar ekranı 60hz zaten oynasanız bile keyif vermiyor. Ayrıca lol ben de denedim ve deli gibi ısınmaya başladı cihaz. Oynanır bütün şartlar zorlanarak ama ne derece keyif verir tartışılır. Oyun oynamak amaçlı kesinlikle alınmamalı diyorum.

Ben tek oyunculu strateji veya indie oyunlari oynadigim icin Hz beni pek etkilemiyor. 60 Hz kafi zaten o durumda. LoL baslarda arkadaslarimla oynuyordum, eger muhabbetine oynuyorsaniz yine sariyordu. Hardcore rekabet icin alinacak cihaz degil zaten. Biraz ne beklendigine bagli. Air'ler dediginiz gibi fan olmadigindan isiniyor ozellikle oyun gibi agir yuklerde ama ben Pro'da fani 3600 RPM'e getiriyorum ne cihaz isiniyor ne de aman aman fan sesi geliyor.

16” M1 pro’da kullandım 1 sene. Yine aynı şekilde oyun anlamında keyif vermedi. Senelerdir süren ve herkesin bildiği bir muhabbet bu macbook’da oyun oynama durumu. Ben ne yazık ki “Oynanmaz” diyenlerin tarafındayım.

Ben tek oyunculu strateji veya indie oyunlari oynadigim icin Hz beni pek etkilemiyor. 60 Hz kafi zaten o durumda. LoL baslarda arkadaslarimla oynuyordum, eger muhabbetine oynuyorsaniz yine sariyordu. Hardcore rekabet icin alinacak cihaz degil zaten. Biraz ne beklendigine bagli. Air'ler dediginiz gibi fan olmadigindan isiniyor ozellikle oyun gibi agir yuklerde ama ben Pro'da fani 3600 RPM'e getiriyorum ne cihaz isiniyor ne de aman aman fan sesi geliyor.

Hocam merhaba çok ilgisiz olacak ama AOC 24p2C kullandığınızı bu konuda gördüm. M.2 almayı planlıyorum ve yanında da Series S alacağım. Sizin monitörünüz dikkatimi çekti. Aslında 2K monitör almayı düşünüyorum yani Mac'in ekranından sonra 1080p çok zevk vermez diye düşünüyorum ancak siz 1080p monitör deneyimleyen olarak ne söylersiniz? Günlük kullanımda çok göze çarpıyor mu fark?

Hocam merhaba çok ilgisiz olacak ama AOC 24p2C kullandığınızı bu konuda gördüm. M.2 almayı planlıyorum ve yanında da Series S alacağım. Sizin monitörünüz dikkatimi çekti. DisplayPort'tan mı bağlıyorsunuz veya Type-C'den mi? Aslında 2K monitör almayı düşünüyorum yani Mac'in ekranından sonra 1080p çok zevk vermez diye düşünüyorum ancak siz 1080p monitör deneyimleyen olarak ne söylersiniz? Günlük kullanımda çok göze çarpıyor mu fark?

Direkt Type-C'den bagliyorum. Hem sarj oluyor hem goruntu aktariyor hem de monitorun uzerindeki 4 tane USB-A girisini kullanmama izin veriyor. Kablolama icin de cok iyi oluyor bu sekilde. Hatta monitorun Hepsiburada sayfasina giderseniz orada goruntu ile yorum paylasmistim. Gunluk kullanim acisindan yan yana koyunca kalite olarak cok siritmiyor Mac'in ekrani da kucuk zaten. Kucuk ekranda kalite farki daha zor anlasilir. Bu beklentiye gore degisebilir tabi ama goruntu ve panel acisinda fazla dusuk beklentiye sahip olan birisi de degilim bu arada. Cok ucuk butceler yoksa yeterli.

Direkt Type-C'den bagliyorum. Hem şarj oluyor hem goruntu aktariyor hem de monitorun uzerindeki 4 tane USB-a girisini kullanmama izin veriyor. Kablolama icin de cok iyi oluyor bu sekilde. Hatta monitorun Hepsiburada sayfasina giderseniz orada goruntu ile yorum paylasmistim. Gunluk kullanim acisindan yan yana koyunca kalite olarak cok siritmiyor Mac'in ekrani da kucuk zaten. Kucuk ekranda kalite farki daha zor anlasilir. Bu beklentiye gore degisebilir tabii ama goruntu ve panel acisinda fazla dusuk beklentiye sahip olan birisi de degilim bu arada. Cok ucuk butceler yoksa yeterli.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı