Ben markayı veya desteğini kötülemedim. Apple Genius'daki müşteri memnuniyetini başka hiçbir firma sağlayamaz. Ama cihazda fiziksel hasar varsa haksız duruma düşüyorsun...
Ama telefona zarar vermeden kullanmanız lazım. Yada kasko yaptıracaksın.
Sanki diğer cihazlar farklı yapılıyor. Düşük çözünürlükte ben de iyi performans alırım. 1920x1080 yapsınlar iPhone 7'yi bakalım nasıl performans verecek.
Arkadaş Türkçeyi katlettin bir mesaj ile, "Düşük çözünürlükte bende iyi performans alırım." Mesaj sayın artsın diye öylesine mesaj yazıyorsun herhalde.
iPhone'un 1080p olmayan ekranı gördüğüm bütün 1080p ekranlardan daha güzel gözüküyor.
Arkadaş Türkçeyi katlettin bir mesaj ile, "Düşük çözünürlükte bende iyi performans alırım." Mesaj sayın artsın diye öylesine mesaj yazıyorsun herhalde.
Amiral gemilerinde 2K, bazılarında 4K, orta seviye ve bazı düşük seviye telefonlarda 1080p kullanılırken 3200 liralık telefonun 720p olması trajikomik. Elmaya ve bazı özelliklere (bükülme) bin lira veriyorsunuz. Niye? Elmalı çünkü.
Amiral gemilerinde 2K, bazılarında 4K, orta seviye ve bazı düşük seviye telefonlarda 1080p kullanılırken 3200 liralık telefonun 720p olması trajikomik.
Retina ekran bir teknoloji değil. Piksel yoğunluğu fazla olan ekranlara Apple'ın verdiği isim. Yoğunluk da 326 yani neredeyse her telefon 326 PPI'dan yüksek. Ortada bir çığır yok, bir teknoloji bile yok. İphone 7'nin ekranı sıradan IPS LCD. Bir şekli yok yani.
Şimdi Apple fanboyu modumuz beni banlayabilir.
@alihandrox İphone 7 hakkında konuşuyoruz plus değil. Kaldı ki yine çözünürlük (fiyata göre) düşük. Sonuçta 4.000 liralık telefon. Bataryadan bahsetmek bile istemiyorum.