iPhone alacak kişiyi bundan vazgeçtirmek

2K ve 4K. Hatta biri 7 Plus'tan 1700 lira ucuz. Retine ekran daha iyiyse açıklayın bize, nedir bu teknoloji? Nasıl yapılır ne işe yarar? Basitçe özetleyin.
Apple, meyve teknolojisini kullanarak ortaya efsanevi bir teknoloji çıkardı. HD ekranı FHD gibi göstererek insanları kandırmayı son derece daha iyi hale getirdi. Bu arada Apple'ı kötülemiyorum. Sadece niye daha kötü ekran kullanıyorsunuz kardeşim? Neden fiyatlar uçuk?

2K ve 4K. Hatta biri 7 Plus'tan 1700 lira ucuz. Retine ekran daha iyiyse açıklayın bize, nedir bu teknoloji? Nasıl yapılır ne işe yarar? Basitçe özetleyin.

"Retine" ekranı ben üretmediğim için nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama Apple.com'dan çok merak ettiyseniz yardım alabilirsiniz.

Ne ancağı? Sollayıp geçiyorlar. Anca falan yaklaştıkları yok. Sallıyorsun, tutarsa diye. Kanıtlarla gel, bir şey söyle. Boş yere "anca yaklaşıyor, daha iyi" gibi içi boş mesajlarla gelme.
P10 2200 lira, 2K, IPS LCD.
S8 3000 lira, 2K, Super AMOLED.
XZ Premium, 4K, IPS LCD.
İphone 7 Plus 4000 lira, 1080p, IPS LCD.

Apple, meyve teknolojisini kullanarak ortaya efsanevi bir teknoloji çıkardı. HD ekranı FHD gibi göstererek insanları kandırmayı son derece daha iyi hale getirdi. Bu arada Apple'ı kötülemiyorum. Sadece niye daha kötü ekran kullanıyorsunuz kardeşim? Neden fiyatlar uçuk?

Katılıyorum, kesinlikle geliştirilebilir ama 4K ekranlardan daha iyi gözüktüğünü yediremeyen insanlar var.

Apple'ın telefonlarındaki düşük çözünürlügü ört bas etmek için kullandıgı bir pazarlama taktiği. Başka hiç bir olayı yok.
Haklısın. HD ekranı daha iyi gibi göstererek insanları kandırmayı başarıyor. Bunu gören insanlar, "Aaaa! Apple Retina kullanıyor. Diğerlerinden daha iyi!" diye kanıyor. Nasıl beceriyorsa. Bari kötü ekranınız var fiyatı azaltın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı